Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

euroShell Europe (Διεθνές Δίκτυο)

Η κάρτα καυσίμων euroShell είναι μια από τις κάρτες καυσίμων που υποστηρίζει η Coral A.E. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, που ο στόλος των οχημάτων τους κινείται στο διεθνές οδικό δίκτυο (Ευρώπη), ανεξάρτητα από το πλήθος ή τον τύπο του οχήματος και είναι η έξυπνη λύση για πληρωμή οδικών υπηρεσιών χωρίς μετρητά. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 12.000 πρατήρια με το σήμα Shell, καθώς επίσης και σε 8.000 πρατήρια συνεργατών. Συνολικά, λοιπόν, οι κάτοχοι κάρτας euroShell, μπορούν να εξυπηρετηθούν σε 20.000 πρατήρια σε 35 χώρες. Στα πρατήρια αυτά διατίθενται υψηλής ποιότητας καύσιμα Shell καθώς επίσης και υπηρεσίες που διευκολύνουν τον οδηγό.

Με την κάρτα euroShell, οι οδηγοί μπορούν να πληρώσουν διόδια και τέλη στα μεγαλύτερα οδικά δίκτυα στην Ευρώπη, Οχηματαγωγά Πλοία και Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας. Όλες οι δαπάνες εμφανίζονται στο τιμολόγιο ή στις κινήσεις της κάρτας και καλύπτονται από την εγγύηση που δίνεται για τη σύναψη συνεργασίας με την κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της χρήσης της euroShell, κάθε επιχείρηση μπορεί:

  • Να λαμβάνει εύκολα και γρήγορα ένα εκκαθαριστικό για ολόκληρο τον στόλο της.
  • Να διαχειρίζεται και να ελέγχει on line την κίνηση του λογαριασμού μέσω του euroShell OnLine. Δίνεται πρόσβαση σε στοιχεία λογαριασμού, παρέχονται ευέλικτες αναλύσεις, απεικόνιση κατανάλωσης καυσίμων και δεδομένα συναλλαγών. Επίσης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις και αναφορές μέσω e_mail.
  • Να καθορίζει το επίπεδο ελέγχου και ασφάλειας που χρειάζεται ανάλογα με το πώς, πού και πότε χρησιμοποιούν οι οδηγοί τις κάρτες τους και να ορίζει τα όρια των συναλλαγών (σε ευρώ). Επίσης, να επιλέγει ποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αγοράσουν οι οδηγοί της ανάλογα με τις ανάγκες της (0: πετρέλαιο κίνησης, 1: καύσιμα, 2: καύσιμα, πλύσιμο, λίπανση, αξεσουάρ 3: καύσιμα, πλύσιμο, λίπανση, και αγορές από τα mini markets των πρατηρίων). Η κάρτα λειτουργεί με PIN.
  • Να λαμβάνει την επιστροφή του ΦΠΑ από τις διεθνείς αγορές. Η επιστροφή γίνεται από 30 χώρες εντός 14 ημερών από την τιμολόγηση αντί του διαστήματος 2 έως 36 μηνών, ανάλογα με την πολιτική επιστροφής Φ.Π.Α. κάθε χώρας. Η επιστροφή αυτόματα γίνεται με πιστωτικό σημείωμα στο λογαριασμό της κάρτας, στο νόμισμα του λογαριασμού.

Για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της euroShell, πατήστε εδώ.