Ιδιώτες

Νέα βενζίνη Shell V-Power με 98 οκτάνια

Το αγαπημένο σας καύσιμο ανεβάζει οκτάνια και προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις που είχατε ποτέ!

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2019 - Η Shell, στο πλαίσιο του πάθους και της τεχνογνωσίας των επιστημόνων της για εξέλιξη και ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά τη νέα βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power με αυξημένα οκτάνια για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

 

Η νέα βενζίνη Shell V-Power με τεχνολογία Dynaflex έχει πλέον 98 οκτάνια τα οποία σε συνδυασμό με τα μοναδικά πρόσθετα προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ.

 

Η νέα βενζίνη Shell V-Power δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των οχημάτων, από την πίστα αγώνων έως τον δρόμο. Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της, τώρα και με περισσότερα οκτάνια, είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου, τον τύπο οδήγησης ή του δρόμου.

 

Η νέα βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία DYNAFLEX με τα πρόσθετα που περιέχει βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων, τα οποία μειώνουν την απόδοση του κινητήρα και συμβάλλοντας έτσι στην ανάκτηση της ισχύος του. Επίσης, το συστατικό μείωσης τριβών, μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεμίζετε το αυτοκίνητό σας είτε πρόκειται να βγείτε εκτός πόλης είτε βρίσκεστε στην κίνηση.

 

Με τη νέα βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων κάθε σταγόνα υπόσχεται καλύτερη απόδοση του κινητήρα σας και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

 

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E., δήλωσε σχετικά: «Από το 2002 που λανσάραμε για πρώτη φορά τη V-Power στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για το αυτοκίνητό του, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις καινοτόμες έρευνες της Shell. Στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε πάντα στους καταναλωτές μας κορυφαία καύσιμα και υπηρεσίες με την καλύτερη εξυπηρέτηση».

 

Ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell, δήλωσε σχετικά: «Το καύσιμο που αγαπούν οι Έλληνες οδηγοί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, τώρα είναι ακόμα πιο ενισχυμένο με 98 οκτάνια. Η βενζίνη Shell V-Power υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στο αυτοκίνητό σας. Δοκιμάστε τη σήμερα και δείτε τη διαφορά».

 

Δοκιμάστε σήμερα τη νέα Shell V-Power με 98 οκτάνια.

Η καλύτερη V-Power που είχαμε ποτέ.

 

mini go gas προσφορά