Ιδιώτες

Νέα προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με επιστροφή έως 6%

Τα πρατήρια Shell, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, φέρνουν νέες δυνατότητες και μεγάλες προσφορές με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Συγκεκριμένα παραγγέλνοντας πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 500 ευρώ και άνω και πληρώνοντας με πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στα προγράμματα πιστότητας go4more της Εθνικής Τράπεζας και Yellow της Τράπεζας Πειραιώς έχετε επιστροφή έως 6%.

Υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα ισχύουν:

  • Διπλάσιοι πόντοι Smart (1πόντος/λίτρο αντί για 0,5 πόντος ανά λίτρο έως 30/04/2022)
  • Έως 12 άτοκες δόσεις σε όλες τις πιστωτικές κάρτες
  • Έκπτωση 1λεπτό/λίτρο  (10€/1.000λίτρα) για αγορές άνω των 1000λίτρων έως 31/12/2021.

 

Επίσης  τα πρατήρια Shell διευκολύνουν τους καταναλωτές ακόμα περισσότερο, προσφέροντας δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων σε όλη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα στο 18330, οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στους εκπροσώπους των πρατηρίων τα έξοδα της πολυκατοικίας και αυτοί αναλαμβάνουν να εκδώσουν τις καταστάσεις κοινοχρήστων και τα ειδοποιητήρια, τα οποία και τους αποστέλλονται δωρεάν.

Παράλληλα, με δυνατότητα πληρωμής στον οδηγό με μετρητά ή πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, η διαδικασία παραγγελίας και ανεφοδιασμού γίνεται πιο απλή από ποτέ, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται και η αξιοπιστία των συναλλαγών. Επιπλέον, για τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης τιμολόγησης κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας.

Τέλος, με το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart οι καταναλωτές ανταμείβονται με πόντους Smart για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell. Κάνοντας την εγγραφή τους μέσα από το allSmart App, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 30 Απριλίου 2022, θα διπλασιάζονται οι πόντοι ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 18330 ή πατήστε εδώ
                             

                        Φέρτε ζεστασιά στο σπίτι σας με πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell!