Ιδιώτες

Καλοκαιρινή Προσφορά Shell: Ταξίδεψε παντού με τη δική σου Ducati

Τα μέλη του allSmart μπορούν να αποκτήσουν μια αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati στην προνομιακή τιμή των 15€.

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2023 – Η Shell ανακοινώνει τη νέα καλοκαιρινή της προσφορά, με σκοπό να βελτιώσει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των πελατών της. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και την περίοδο των διακοπών να έχει ξεκινήσει, η Shell παρουσιάζει τη νέα προωθητική ενέργεια V-Power Fuels, η οποία είναι διαθέσιμη από τις 12 Ιουνίου σε όλα τα πρατήρια της σε όλη την Ελλάδα.


Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, οι κάτοχοι της κάρτας allSmart μπορούν να κάνουν δική τους με κάθε αγορά 20 λίτρων καυσίμων V-Power, V-Power Diesel ή V-Power Racing και με επιπλέον μόλις 15€ μία αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati, ιδανική για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.


Η ταξιδιωτική τσάντα Ducati δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και πρακτική, κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στο νερό. Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, εσωτερική θήκη και επένδυση αφρού, προσφέρει μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, διατηρώντας τα αντικείμενα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.


Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη έως εξάντλησης των αποθεμάτων σε επιλεγμένα πρατήρια Shell στην Ελλάδα. Ανεφοδιάζοντας με τα υψηλής ποιότητας καύσιμα V-Power της Shell, οι πελάτες όχι μόνο βελτιστοποιούν την απόδοση του οχήματός τους, αλλά έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν μια αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati σε πολύ προσιτή τιμή.


Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά εδώ: https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/prosfores/ducati-travel-bag/