Ιδιώτες

Χαράξτε Πορεία με καύσιμα Shell

Ανεφοδιάστε το σκάφος σας με πετρέλαιο κίνησης ή βενζίνη από τα πρατήρια Shell διασφαλίζοντας:

  •  Συνεχή Ποσοτικό και Ποιοτικό Έλεγχο
  • Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού
  • Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών – Shell Smart Card
  • Επαρκές δίκτυο παράδοσης

Εμπιστευτείτε τα καύσιμα Shell για το σκάφος σας

Οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς κατάλοιπα και προβλήματα στις μηχανές.

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Από το διυλιστήριο μέχρι και το ντεπόζιτο του σκάφους σας, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα που θα επιλέξετε θα είναι πάντα άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η δέσμευση μας και η σφραγίδα εγγύησης της Shell.

Ηλεκτρονικό σύστημα Smart Ring

Για τον εφοδιασμό καυσίμων κίνησης για το σκάφος σας, η Coral θέλοντας πάντα να είναι κοντά στους καταναλωτές και στις ανάγκες τους, παρέχει τώρα τη δυνατότητα ηλεκτρονικού συστήματος Smart Ring κατά τη διάρκεια της παράδοσης/ παραλαβής του καυσίμου.
Απλή τοποθέτηση

Απλή τοποθέτηση

Παρέχεται η δυνατότητα διακριτικής προσάρτησης ενός ελαστικού δακτυλίου (πηνίου - Smart Ring) στο στόμιο της δεξαμενής κάθε σκάφους χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση με τα ηλεκτρικά μέρη του σκάφους.

Λειτουργία συστήματος Smart Ring

Λειτουργία συστήματος Smart Ring

Ο ειδικός αυτός δακτύλιος και η διαδικασία ανεφοδιασμού μέσω του ειδικού αυτού δακτυλίου είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει τυχόν ποσοτικές αποκλίσεις μεταξύ της παραγγελίας και της πραγματικής ποσότητας που τιμολογήθηκε.

Αυτόματη τιμολόγηση

Αυτόματη τιμολόγηση

Μετά το τέλος του ανεφοδιασμού, εκδίδεται αυτόματα, χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα, μηχανογραφημένο παραστατικό στο οποίο αναγράφεται η ποσότητα που καταγράφηκε στο μετρητή του βυτίου και τιμολογήθηκε.

Electronic Quantity Control (Smart Ring) Electronic Quantity Control (Smart Ring)

Πρόγραμμα ανταμοιβής Smart Club

Καλέστε στο 210 9476566 και εάν είστε κάτοχος της Shell Smart Card, έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους για κάθε ανεφοδιασμό του σκάφους σας τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με πλούσια δώρα από τον ετήσιο κατάλογο του Smart Club.

Διαδικασία Παραγγελίας & Ανεφοδιασμού

  1. Αυτόματη τιμολόγηση κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας*
  2. Προσυμφωνημένη ώρα παράδοσης (εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών)
  3. Ιδιόκτητος στόλος 29 βυτίων σε όλη την Ελλάδα
  4. Δυνατότητα πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική κάρτα στον οδηγό ή κατάθεση στην τράπεζα 

Η αυτόματη τιμολόγηση ισχύει στα πρατήρια Shell, των εταιριών Μυρτέα και Ερμή, στις περιοχές Αττικής και Πάτρας.
 

 

}