menu

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

H Coral φέρνει το Φυσικό Αέριο στο σπίτι σας με την CoralPower!

Το φυσικό αέριο είναι η αποδοτικότερη και πιο οικονομική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας αλλά και τις άλλες οικιακές χρήσεις (μαγείρεμα, ζεστό νερό, κλιματισμό) εξοικονομώντας από 45% μέχρι 70% των χρημάτων που θα ξοδεύατε με τη χρήση άλλων πηγών ενέργειας.

 

 Η κεντρική θέρμανση χρησιμοποιείται ως κύριο σύστημα θέρμανσης σε πολυκατοικίες ή και σε κτίρια γραφείων. Το φυσικό αέριο είναι η οικονομικότερη λύση σε νέες εγκαταστάσεις και, υπό προϋποθέσεις,  μπορεί να γίνει μετατροπή του υπάρχοντος συστήματος κεντρικής θέρμανσης, σε φυσικό αέριο.

Σε περιπτώσεις μετατροπών πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε εξειδικευμένους μηχανικούς ώστε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια στην εγκατάσταση και τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση!

Για να μετατρέψετε το κεντρικό σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο σε κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, τα βήματα είναι απλά και η διαδικασία άμεση.

 1. Ο καυστήρας πετρελαίου αντικαθίσταται από τον καυστήρα φυσικού αερίου.
 2. Μετά από τη σύνδεση στο δίκτυο Φυσικού Αερίου, εγκαθίσταται ο μετρητής.

Κι έτσι, μπορείτε άμεσα και ασφαλώς να απολαμβάνετε τα προνόμια ενός νέου αποδοτικότερου συστήματος. Δεν χρειάζεται καμία απολύτως παρέμβαση στο υπάρχον σύστημα σωληνώσεων, ενώ επιπλέον η δεξαμενή πετρελαίου είναι περιττή. Έτσι κερδίζετε χώρο αλλά και χρόνο, καθώς οι παραγγελίες πετρελαίου και ο ανεφοδιασμός ανήκουν πια στο παρελθόν!

 

Αν επιθυμείτε να έχετε πλήρη αυτονομία θέρμανσης, ακόμα υψηλότερη απόδοση και πλήρη έλεγχο στην κατανάλωση – άρα και στον λογαριασμό σας – η ιδανική λύση για εσάς είναι η αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου.

Το σύστημα απαιτεί την εγκατάσταση ενός ατομικού λέβητα, ο οποίος τοποθετείται εντός των ορίων του ακινήτου. Με ένα σύστημα εξωτερικών σωληνώσεων, ο λέβητας συνδέεται με τον μετρητή, προσφέροντας στον χρήστη πλήρη ανεξαρτησία σε σχέση με τους υπόλοιπους κατοίκους που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο.

Ο ατομικός λέβητας δεν απαιτεί πολύ χώρο, ενώ η λειτουργία του είναι απόλυτα ασφαλής. Η αυτόνομη θέρμανση, σε συνδυασμό με ένα έξυπνο σύστημα μέτρησης και ελέγχου του καυστήρα σας – που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας σε πραγματικό χρόνο online – είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να έχουν πλήρη αυτονομία και έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας.

 

 

 

 

 

 

Η θερμοκρασία που θέλετε, με το άνοιγμα της βρύσης. Τέλος η αναμονή για ζεστό νερό στο σπίτι. Με το φυσικό αέριο, έχετε ζεστό νερό στη στιγμή και οικονομία, κάθε στιγμή. Η συγκεκριμένη χρήση του φυσικού αερίου προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φυσικό αέριο στο μαγείρεμα δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας. Δεν είναι μόνο θέμα ευκολίας και ταχύτητας. Είναι επίσης θέμα νοστιμιάς. Κι αυτό γιατί οι εστίες ανάβουν στη στιγμή, γιατί το σκεύος έρχεται σε απευθείας επαφή με την πηγή θερμότητας και γιατί δίνει στον «σεφ του σπιτιού» τη δυνατότητα να αυξομειώνει τη θερμοκρασία με ακρίβεια και να ελέγχει απόλυτα το μαγείρεμα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το φυσικό αέριο είναι η πρώτη επιλογή στις επαγγελματικές κουζίνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME BASIC

Αυτονομία = οικονομία!

Θέλετε πλήρη αυτονομία ενέργειας, με ασφάλεια και υψηλή απόδοση, αλλά χωρίς πάγιο και χωρίς δεσμεύσεις με πολυετή συμβόλαια!

Θέλετε τιμές χρέωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, που δεν ξεπερνούν τις 14.000KWh το έτος.

Θέλετε ευελιξία που να επιτρέπει τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων ακινήτων, ώστε να επωφελείστε από χαμηλότερα τιμολόγια.

Θέλετε να ανταμείβεστε για τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών.

Θέλετε εξειδικευμένους ανθρώπους με πιστοποιημένες δεξιότητες για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του λέβητά σας.

 

Το πακέτο Home Basic είναι ακριβώς αυτό που θέλετε!

 

Είναι ιδανικό για:

Aυτόνομη οικιακή χρήση με μέγιστη κατανάλωση 14.000KWh/έτος, ενέργεια ικανή για να καλύψει τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας σε κατοικία 100 τ.μ. ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Σε περίπτωση που η κατανάλωση ξεπεράσει το όριο των 14.000 KWh/έτος εφαρμόζεται αυτόματα η έκπτωση κατανάλωσης του προγράμματος Home Plus, με χρέωση που μειώνεται κλιμακωτά για κάθε επιπλέον κιλοβατώρα.

Επιπλέον, αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης , μπορείτε να συνδυάσετε το οικιακό πακέτο Home Basic με το επαγγελματικό πακέτο που απαντά στις ανάγκες σας, ώστε να επωφελείστε με χαμηλότερες τιμές ανα κιλοβατώρα για το συνολικό ποσό της ενέργειας που καταναλώνετε, σε έναν λογαριασμό.

Οικονομία & Προνόμια

 • Χωρίς πάγιο και υποχρεωτική συμβατική διάρκεια
 • Με δυνατότητα συνδυασμού περισσότερων συνδέσεων (οικιακές ή επαγγελματικές) για χαμηλότερες χρεώσεις.
 • Έκπτωση συνέπειας 15%
  για την εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών
 • Για τα μέλη Smart Club: Επιπλέον έκπτωση 5% και Χ2 πόντοι smart για κάθε ευρώ
 • Δώρο εκκίνησης 3.000 Smart Club πόντοι

 

 

 

 

Για κεντρική θέρμανση ή μεγάλες αυτόνομες καταναλώσεις

Θέλετε μία ολοκληρωμένη, οικονομική και ασφαλή λύση θέρμανσης, αλλά χωρίς πάγιο και χωρίς δεσμεύσεις με πολυετή συμβόλαια!

Θέλετε τιμές χρέωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, είτε για κεντρική θέρμανση είτε για αυτόνομη θέρμανση με μεγάλες ανάγκες σε ενέργεια (>14.000 KWh ανά έτος)

Θέλετε ευελιξία που να επιτρέπει τον συνδυασμό δύο ακινήτων ώστε να επωφελείστε από χαμηλότερα τιμολόγια.

Θέλετε να ανταμείβεστε για τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών.

Θέλετε εξειδικευμένους ανθρώπους με πιστοποιημένες δεξιότητες, που να είναι δίπλα σας άμεσα και υπεύθυνα.

Θέλετε ευκολία, άνεση και οικονομία χρόνου σε ό,τι αφορά την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας.

 

Το πακέτο Home Plus είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε!

 

Είναι ιδανικό για:

Κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας ή εναλλακτικά για αυτόνομη θέρμανση, όταν οι ανάγκες σε ενέργεια είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

 

Οικονομία & Προνόμια

 • Χωρίς πάγιο και υποχρεωτική συμβατική διάρκεια
 • Με δυνατότητα συνδυασμού περισσότερων συνδέσεων (οικιακές ή επαγγελματικές) για χαμηλότερες χρεώσεις.
 • Έκπτωση συνέπειας 15%
  για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών
 • 5% χαμηλότερη τιμή από το πακέτο Home Basic
 • Για τα μέλη Smart Club: Επιπλέον έκπτωση 5% και Χ2 πόντοι smart για κάθε ευρώ
 • Δώρο εκκίνησης 6000 Smart Club πόντοι

 

 

 

 

 

 

Μεγάλες καταναλώσεις; Περισσότερη οικονομία!

Θέλετε μία οικονομική λύση θέρμανσης που να ικανοποιεί τις ανάγκες μεγάλων οικιακών συγκροτημάτων, χωρίς πάγιο και χωρίς δεσμεύσεις με πολυετή συμβόλαια.

Θέλετε τιμές χρέωσης προσαρμοσμένες στις υψηλές ενεργειακές σας ανάγκες.

Θέλετε να ανταμείβεστε για τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών σας.

Θέλετε πιστοποιημένη, άμεση και εξειδικευμένη υποστήριξη τόσο για την εγκατάσταση όσο και για τη συντήρηση του συστήματος φυσικού αερίου.

Θέλετε μία ολοκληρωμένη λύση που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις ανάγκες ενέργειας ενός μεγάλου συγκροτήματος οικιών.

 

Το πακέτο Home Premium είναι ακριβώς αυτό που θέλετε!

 

Είναι ιδανικό για:

Ανάγκες θέρμανσης μεγάλων συγκροτημάτων οικιών και πολυκατοικιών, με κατανάλωση που ξεπερνά τις 100.000 KWh/έτος.

 

Οικονομία & Προνόμια

 •  Χωρίς πάγιο και υποχρεωτική συμβατική διάρκεια
 • Έκπτωση συνέπειας 20%
  για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών
 •   5% χαμηλότερη τιμή από το πακέτο Home Basic
 • Για τα μέλη Smart Club: Επιπλέον έκπτωση 5% και Χ2 πόντοι smart για κάθε ευρώ
 • Δώρο εκκίνησης 12.000 Smart Club πόντοι

 

Ανακαλύψτε τα καταπληκτικά προνόμια των προγραμμάτων HOME BASIC, HOME PLUS και HOME PREMIUM τηλεφωνώντας στο 18101 ή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση coralpower@ceg.gr .

 

 Αρμόδιος Ρυθμιστής ΡΑΕ

 

Βρείτε συνημμένα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για να συνδεθείτε με την CoralPower.