menu

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

H Coral φέρνει το Φυσικό Αέριο στην επιχείρησή σας με την CoralPower!

Η χρήση του φυσικού Αερίου στην επιχείρησή σας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα καθώς αυξάνει την ενεργειακή απόδοση προσφέροντας μεγάλη οικονομία, μειώνει το λειτουργικό κόστος για τη διαχείριση καυσίμου και βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων σας ενώ παράλληλα περιορίζει τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Επιλέγοντας φυσικό αέριο για τη θέρμανση της επιχείρησής σας:

 • Μειώνετε το κόστος, καθώς τα τιμολόγια φυσικού αερίου είναι σταθερά χαμηλότερα από άλλες πηγές ενέργειας.
 • Έχετε τον πλήρη έλεγχο και χρεώνεστε μόνο μετά την κατανάλωση.
 • Κερδίζετε χώρο, καθώς η δεξαμενή πετρελαίου είναι πλέον περιττή.
 • Κερδίζετε τον πολύτιμο χρόνο που χάνατε για τις παραγγελίες, τις παραλαβές και τον ανεφοδιασμό.
 • Έχετε την ασφάλεια ότι η επιχείρησή σας δεν θα «ξεμείνει» ποτέ από καύσιμα, καθώς η παροχή θέρμανσης μέσω φυσικού αερίου είναι αδιάκοπη.

 

Ζεστό νερό

 • Η  θερμοκρασία που θέλετε, με το άνοιγμα της βρύσης. Τέλος στην αναμονή για ζεστό νερό.
 • Με το φυσικό αέριο, έχετε ζεστό νερό στη στιγμή και οικονομία, κάθε στιγμή. Η συγκεκριμένη χρήση του φυσικού αερίου προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Επιλέγοντας φυσικό αέριο για τον κλιματισμό της επιχείρησής σας:

 • Καλύπτετε με μία συσκευή τις ανάγκες θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού. Η εγκατάσταση δεν διαφέρει τεχνικά από τις συμβατικές μονάδες κλιματισμού.
 • Μειώνετε το λειτουργικό κόστος, λόγω της χαμηλότερης τιμής του αερίου και της υψηλότερης και σταθερής απόδοσης.
 • Μειώνετε την όχληση από τη λειτουργία, καθώς πραγματοποιείται αθόρυβα.

 

 

 

 

Στις επαγγελματικές κουζίνες, το φυσικό αέριο έχει διπλή αποστολή: την εξοικονόμηση ενέργειας και τις παρασκευές άριστης ποιότητας. Κι αυτό γιατί προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου της θερμοκρασίας μαγειρέματος καθώς και ομοιομορφία στη διάχυση θερμότητας. Επιπλέον, το μαγείρεμα πραγματοποιείται ταχύτερα, καθώς οι εστίες δεν χρειάζονται προθέρμανση και υπάρχει συνεχής παροχή. Η έλλειψη δεξαμενής αποθήκευσης καυσίμου προσφέρει πολύτιμο χώρο για αξιοποίηση διαφορετικών αναγκών της επιχείρησης, ενώ αν οι συσκευές σας λειτουργούν με υγραέριο, το μόνο που χρειάζεται για τη μετατροπή είναι η αλλαγή των μπεκ.

Το φυσικό αέριο αποτελεί οικονομική λύση για ένα ευρύ φάσμα συσκευών της επαγγελματικής κουζίνας, από φούρνους διαφορετικών τύπων (αερόθερμους, κυκλοθερμικούς, σωληνωτούς), εστίες και grill ως μπαιν μαρί, φριτέζες, κρεπιέρες, ντονέρ και πολλές ακόμη συσκευές.

 

 

 

 

 

 

 

Για την επιχείρησή σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η ανώτατη ποιότητα στα παραγόμενα παρασκευάσματα. Το φυσικό αέριο απαντά απόλυτα σε αυτές σας τις ανάγκες. Γιατί είναι 45% πιο οικονομικό από το πετρέλαιο κίνησης και γιατί απαλλάσσεστε από πιθανά υπολείμματα και οσμές. Επιπλέον, αφήνετε πίσω σας τις παραγγελίες ανεφοδιασμού με πετρέλαιο και κερδίζετε πολύτιμο χώρο από την απομάκρυνση της δεξαμενής, ενώ δεν πληρώνετε πια προκαταβολικά για τις ανάγκες της επιχείρησης. Η συνεχής παροχή αερίου σας παρέχει ασφάλεια άριστης λειτουργίας, ενώ με τη σωστή συντήρηση η διάρκεια ζωής εξοπλισμού επιμηκύνεται και οι συσκευές έχουν καλύτερη απόδοση, επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Το φυσικό αέριο μπορεί να συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως οι κυκλοθερμικοί, αεροθερμικοί ή σωληνωτοί φούρνοι. Η μετατροπή γίνεται με απλή αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου σε καυστήρα αερίου.

 

 

 

 

 

 

Το φυσικό αέριο αποτελεί την ιδανική λύση για τη βαφή, καθώς προσφέρει υψηλή απόδοση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Διατίθενται θάλαμοι βαφής που λειτουργούν με φυσικό αέριο, με διαφορετικές τεχνολογίες. Η συμβατική τεχνολογία έμμεσης καύσης λειτουργεί με αερολέβητα, ενώ αυτή της άμεσης καύσης λειτουργεί αποκλειστικά με αέριο εξοικονομώντας έως και 30% συγκριτικά με την συμβατική έμμεση καύσης. Αν λοιπόν πρόκειται να αποφασίσετε πριν την εγκατάσταση, επιλέξτε θάλαμο φυσικού αερίου που έχει το ίδιο κόστος με τον θάλαμο πετρελαίου κίνησης και προσφέρει εξοικονόμηση κατά τη λειτουργία. Αν όμως ήδη υπάρχει εγκατάσταση θαλάμου με καυστήρα πετρελαίου, απαιτείται αλλαγή σε καυστήρα αερίου και κάποιες μετατροπές στο χειριστήριο.

Εκτός από το άμεσο πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής καυσίμου, οι θάλαμοι βαφής που λειτουργούν με φυσικό αέριο, πραγματοποιούν ταχύτερα τη βαφή, με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

 Ο συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλής απόδοσης και μείωσης της ρύπανσης του περιβάλλοντος καθιστούν το φυσικό αέριο την καταλληλότερη μορφή ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση.

BUSINESS BASIC

Θέλετε μία ολοκληρωμένη λύση ενέργειας για την επιχείρησή σας, που έχει χαμηλές απαιτήσεις σε ενέργεια.

Θέλετε μία σύνδεση με τιμές χρέωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, αλλά χωρίς πάγιο και χωρίς δεσμεύσεις.

Θέλετε για την επιχείρησή σας ζεστό νερό άμεσα, με το άνοιγμα της βρύσης.

Θέλετε ευελιξία που να επιτρέπει τον συνδυασμό δύο ακινήτων σε έναν λογαριασμό, ώστε να επωφελείστε από χαμηλότερα τιμολόγια.

Θέλετε εξειδικευμένους ανθρώπους με πιστοποιημένες δεξιότητες, που να είναι δίπλα σας υπεύθυνα κάθε φορά που τους χρειάζεστε.

Θέλετε να ανταμείβεστε για τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών σας.

 

Το πακέτο Business Basic είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σας!

 

Ιδανικό για:

Μικρές επιχειρήσεις χωρίς ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σε ενέργεια, που όμως έχουν ανάγκες τόσο σε θέρμανση όσο και σε ζεστό νερό. Ιδανικό για μικρά καφέ και κομμωτήρια. 

Σε περίπτωση που η κατανάλωση ξεπεράσει το όριο των 14.000 KWh/έτος, γίνεται αυτόματη αναβάθμιση,  εφαρμόζοντας την έκπτωση κατανάλωσης του προγράμματος Business Plus, με χρέωση που μειώνεται κλιμακωτά για κάθε επιπλέον κιλοβατώρα.

Επιπλέον, συνδυάζοντας το επαγγελματικό πακέτο Business Basic με άλλα οικιακά ή επαγγελματικά πακέτα που έχετε επιλέξει για άλλα ακίνητα*, γίνεται αναβάθμιση στο πακέτο Business Plus για το σύνολο της κατανάλωσης. Έτσι, ακόμη και αν το καθένα από τα ακίνητα δεν ξεπερνά σε κατανάλωση τα 100.000 KWh, επωφελείστε από τις χαμηλότερες τιμές του πακέτου Plus, λόγω αθροίσματος κατανάλωσης.

Οικονομία & Προνόμια

 • Χωρίς πάγιο και υποχρεωτική συμβατική διάρκεια
 • Με δυνατότητα συνδυασμού περισσότερων συνδέσεων (οικιακές ή επαγγελματικές) για χαμηλότερες χρεώσεις.
 • Έκπτωση συνέπειας 15% για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών
 • Για τα μέλη Smart Club: Επιπλέον έκπτωση έκπτωση 5% και Χ2 πόντοι smart για κάθε ευρώ
 • Δώρο εκκίνησης 3.000 Smart Club πόντοι

Θέλετε μία ολοκληρωμένη οικονομική λύση για την επιχείρησή σας, που έχει υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις για τη λειτουργία της.

Θέλετε να ανταμείβεστε για τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών σας.

Θέλετε μία σύνδεση με τιμές χρέωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, αλλά χωρίς πάγιο και χωρίς δεσμεύσεις.

Θέλετε εξειδικευμένους ανθρώπους που να είναι δίπλα σας άμεσα και υπεύθυνα.

Θέλετε να λειτουργεί ο εξοπλισμός σας με ταχύτητα και υψηλότερη απόδοση.

Τα πακέτα Business Plus και Premium είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σας!

 

Είναι ιδανικά για:

Επιχειρήσεις που απαιτούν για τη λειτουργία τους υψηλά ποσά ενέργειας, για το σύνολο του εξοπλισμού. Κατάλληλο για αρτοποιεία, βαφεία αυτοκινήτων, εστιατόρια και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, συνδυάζοντας το επαγγελματικό πακέτο Business Plus με το επαγγελματικό πακέτο Business Basic ή Business Plus  μιας άλλης επιχείρησής σας*, γίνεται αναβάθμιση στο πακέτο Business Premium για το σύνολο της κατανάλωσης στις δύο επιχειρήσεις. Έτσι, ακόμη και αν η καθεμία από αυτές δεν ξεπερνά το όριο των 100.000 KWh, επωφελείστε με τις χαμηλότερες τιμές του πακέτου Premium όταν ξεπερνάτε το όριο αθροιστικά.

*Ο συνδυασμός καταναλώσεων ισχύει για επιχειρήσεις με το ίδιο ΑΦΜ.

 

Ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση

Στο δίκτυο φυσικού αερίου μπορεί να συνδεθεί μεγάλη γκάμα από τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας - από φούρνους και λοιπό εξοπλισμό κουζίνας έως θαλάμους βαφής αυτοκινήτων  και κλιματιστικές μονάδες– ώστε να επωφελείστε πολλαπλά από την οικονομία, την ευκολία και την ταχύτητα που προσφέρει το φυσικό αέριο!

Οικονομία & Προνόμια

 • Χωρίς πάγιο και υποχρεωτική συμβατική διάρκεια
 • Με δυνατότητα συνδυασμού περισσότερων συνδέσεων (οικιακών ή επαγγελματικών) για χαμηλότερες χρεώσεις.
 • Έκπτωση συνέπειας Business Plus 15%  / Business Premium 20% για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών
 • Για τα μέλη Smart Club: Επιπλέον έκπτωση έκπτωση 5% και Χ2 πόντοι smart για κάθε ευρώ
 • Δώρο εκκίνησης Business Plus 6.000 Smart Club πόντοι / Business Premium 12.000 Smart Club πόντοι

 

Ανακαλύψτε τα καταπληκτικά προνόμια των προγραμμάτων ΒUSINESS BASIC, BUSINESS PLUS και BUSINESS PREMIUM τηλεφωνώντας στο 18330 ή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση coralpower@ceg.gr .

 

 Αρμόδιος Ρυθμιστής ΡΑΕ

 

Βρείτε συνημμένα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για να συνδεθείτε με την CoralPower.