Ιδιώτες

Power Shave προσφορά με Philips OneBlade στα Πρατήρια Shell

Τα πρατήρια Shell στην Ελλάδα προσφέρουν το νέο μοντέλο της ξυριστικής μηχανής Philips OneΒlade σε προνομιακή τιμή 19,90€ στα μέλη του allSmart.

Αθήνα, 6 Απριλίου 2023 – Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee, λανσάρει νέα προσφορά για νέα και βελτιωμένα… ξυρίσματα στα πρατήρια Shell στην Ελλάδα. Από την Παρασκευή 7 Απριλίου και με κάθε αγορά 20 λίτρων και άνω των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power, Shell V-Power Diesel ή Shell V-Power Racing, προσφέρει στους κατόχους της κάρτας allSmart το νέο μοντέλο της ξυριστικής μηχανής Philips OneBlade στην προνομιακή τιμή των 19,90€.

Η ξυριστική μηχανή προσώπου Philips OneBlade, με τη νέα και βελτιωμένη ρυθμιζόμενη χτένα τριμαρίσματος 5 σε 1, εξασφαλίζει ότι η κινούμενη λεπίδα κοπής κινείται ταχύτατα (200x ανά δευτερόλεπτο) κόβοντας ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες. Η μοναδική τεχνολογία OneBlade με το σύστημα διπλής προστασίας – μια επικάλυψη ολίσθησης σε συνδυασμό με στρογγυλεμένα άκρα – κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο και άνετο. Με τη νέα ρυθμιζόμενη χτένα 5 σε 1, πλέον οι χρήστες μπορούν να τριμάρουν, να ξυρίζουν και να δημιουργούν καθαρές γραμμές και γωνίες σε γένια κάθε μήκους. Τέλος, το OneBlade είναι αδιάβροχο, επομένως είναι εύκολο να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί για στεγνό ή υγρό ξύρισμα με αφρό, ακόμα και μέσα στο ντους.

Το νέο μοντέλο της Philips OneBlade διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα πρατήρια Shell.

Η νέα προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με χρήση της κάρτας allSmart και έως εξάντλησης των αποθεμάτων.

 

Ετοιμαστείτε για Power Shave ξυρίσματα με Shell V-Power!