Ιδιώτες

Υποδεχόμαστε διαρκώς νέα πρατήρια στο δίκτυο της Shell!

Στο πλαίσιο συνεχούς στρατηγικής επέκτασης του δικτύου πρατηρίων της , η CORAL ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας 6 νέων πρατηρίων. Τα πρατήρια αυτά, προσφέρουν τα κορυφαία καύσιμα Shell ενώ διαθέτουν πλήρη καταστήματα για την εξυπηρέτηση του οδηγού και της οικογένειάς του.

 

Νέο πρατήριο Shell στο Ληξούρι Κεφαλονιάς

 

Στο νέο πρατήριο, το οποίο είναι το μοναδικό με το σήμα Shell στην περιοχή του Ληξουρίου, διατίθενται οι τύποι των κορυφαίων καυσίμων Shell V-Power, Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell ενώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες για τη φροντίδα του οχήματος με φιλική και ευγενική εξυπηρέτηση. Επίσης το πρατήριο δέχεται και την κάρτα καυσίμων Coral Pass.

Παράλληλα, στο κατάστημα "ευκολίας" που λειτουργεί στο χώρο του πρατηρίου, ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων ειδών πρώτης ανάγκης, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club.

 

Ο Νίκος και η Σούλα Πυλαρινού, υπεύθυνοι του πρατηρίου, δήλωσαν σχετικά: “Η διάθεση υψηλής ποιότητας καυσίμων στο καταναλωτικό κοινό, οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες smart club, το επιτυχημένο Marketing και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της, μας κάνουν περήφανους που γίναμε συνεργάτες και μέλη της οικογένειας Shell”.

 

 

Νέο πρατήριο Shell στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Στο νέο αυτό πρατήριο στη Χαλκιδική, διατίθενται τα κορυφαία καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell, ενώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες για τη φροντίδα του οχήματος, όπως έλεγχος λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών και ένα καταπληκτικό café για να απολαύσετε τον καφέ της επιλογής σας με δωρεάν WiFi.

Παράλληλα, υπάρχει κατάστημα "ευκολίας" που λειτουργεί στο χώρο του πρατηρίου, με μεγάλη ποικιλία σνακ, αναψυκτικών, τροφίμων, τσιγάρων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Το πρατήριο εξυπηρετεί την κάρτα καυσίμων Coral Pass και την κάρτα προνομίων SmartClub.

Η Αλέκα Φαρμάκη, ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, δήλωσε σχετικά: «Η αξιοπιστία των καύσιμων, η υποστήριξη και η συνεχής ενημέρωση που μας παρέχει η εταιρεία μας οδήγησαν στην Shell. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει προς όφελος των καταναλωτών της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε».

 

Νέο πρατήριο Shell στην Αλ. Παπαναστασίου 47, Θεσσαλονίκη.

Και εδώ στο νέο μας πρατήριο στη Θεσσαλονίκη ο οδηγός μπορεί να προμηθευτεί τα κορυφαία καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες για τη φροντίδα του οχήματος, όπως έλεγχος λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών καθώς και πλύσιμο στο τελευταίας τεχνολογίας πλυντήριο αυτοκινήτων.

Επίσης το πρατήριο δέχεται και την κάρτα καυσίμων Coral Pass.
Επιπλέον, υπάρχει κατάστημα "ευκολίας" στο χώρο του πρατηρίου, ενώ ο οδηγός μπορεί να κάνει τις αγορές του απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club.

Ο Μιχάλης Χατζηαβραάμ, ιδιοκτήτης του πρατηρίου, δήλωσε σχετικά: «ξεκίνησα την συνεργασία μου με την Shell λόγω πολλών πραγμάτων. Ένα από όλα αυτά είναι η καλύτερη ποιότητα καυσίμων, η καλύτερη προώθηση των προϊόντων (marketing), και ελπίζω και η καλύτερη συνεργασία στο μέλλον».

 

Νέο πρατήριο Shell στην προέκταση Μαιάνδρου, Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Στο νέο πρατήριο μας στον Εύοσμο, οι οδηγοί μπορούν να βρουν τα καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell. Και εδώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες για τη φροντίδα του οχήματος, όπως έλεγχος λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών καθώς και πλύσιμο στο τελευταία τεχνολογίας πλυντήριο αυτοκινήτων. Επίσης το πρατήριο δέχεται και την κάρτα καυσίμων Coral Pass και παρέχει δωρεάν WiFi.

Παράλληλα, στο κατάστημα "ευκολίας" που λειτουργεί στο χώρο του πρατηρίου, ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων ειδών πρώτης ανάγκης, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club.

 

Η Οροιλίδου Φωτεινή δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε το αίσθημα της ιδιαίτερης τιμής που μας διακατέχει, που το πρατήριο υγρών καυσίμων Οροιλίδου Γ. Φωτεινή κατάφερε να έρθει πιο κοντά στην οικογένεια της Shell εκπροσωπώντας έτσι με ένα επίσημο πλέον τρόπο αυτή την καταξιωμένη εντός και εκτός συνόρων εταιρία. Η 3η γενιά Οροιλίδη κοντά στον τομέα των υγρών καυσίμων, με οδηγό τα περίπου 55 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι ιδιαίτερα περήφανη να συνεργάζεται με μια εταιρία συνώνυμη των λέξεων διαφάνεια, εμπιστοσύνη, ποιότητα και διάρκεια. Το πρατήριο υγρών καυσίμων Οροιλίδου Γ. Φωτεινή, εμπνέοντας ασφάλεια, σιγουριά αλλά και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών από την παραλαβή ως την τελική πώληση, είναι κοντά σε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών του. Κλείνοντας, για ακόμη μία φορά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία δίνοντάς μας την ευκαιρία να λειτουργήσουμε με ζήλο και αφοσίωση, έχοντας πάντοτε μπροστά το σήμα και απαράμιλλη υποστήριξη της Shell».

 

Νέο πρατήριο Shell στα Βρασνά Θεσσαλονίκης

Στο νέο αυτό πρατήριο στα Βρασνά Θεσσαλονίκης , διατίθενται τα κορυφαία καύσιμα Shell V-Power , Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell ενώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες για τη φροντίδα του οχήματος, όπως έλεγχος λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών καθώς και πλύσιμο.

Παράλληλα, λειτουργεί μεγάλο κατάστημα "ευκολίας" για την εξυπηρέτηση των οδηγών και φυσικά στο πρατήριο οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club αλλά και της κάρτας καυσίμου Coral Pass.

 

Ο Παναγιώτης Επιτρόπου, υπεύθυνος του πρατηρίου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που γίναμε συνεργάτες με την Shell λόγω του ονόματος της, των υψηλής ποιότητας καυσίμων της, του πολύ επιτυχημένου marketing που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, και της τεχνογνωσίας που θα μας παρέχει για να προχωρήσουμε στο μέλλον».

 

Νέο πρατήριο SHELL στο Κρανίδι Αργολίδας

Στο νέο πρατήριο μας στο Κρανίδι ο οδηγός μπορεί να βρει τα κορυφαία καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Diesel και Shell Fuel Save καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Shell. Επίσης λειτουργεί λιπαντήριο και πλυντήριο ενώ παρέχονται και επιπλέον υπηρεσίες μέτρησης πίεσης ελαστικών κα.
Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club και Coral Pass.

Ο κ. Δρακούλης και η σύζυγός του δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γινόμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Shell. Διακρίνουμε ένα δυναμισμό, και βλέπουμε ότι ενδιαφέρονται και προσπαθούν για το πρατήριο μας. Επιτέλους, έχω μια εταιρία να μπορώ εμπιστευτώ, δήλωσε ο κ. Δρακούλης»

 

Καλωσορίζουμε όλους τους νέους μας συνεργάτες στην οικογένεια της Shell και τους ευχόμαστε καλές δουλειές, με γνώμονα την ασφάλεια και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη. 

                                                                                                                           WELCOMΕ TO SHELL.