Ιδιώτες

Γίνε Διαχειριστής Πρατηρίου

Μία Εξαιρετική Επιχειρηματική Ευκαιρία στον χώρο του Λιανεμπορίου. Έλα κι εσύ στην Ομάδα που Κερδίζει!

Διαχειριστής Πρατηρίου

Το όραμα της Coral AE, δικαιούχο των σημάτων Shell στην Ελλάδα, είναι να είναι η καλύτερη εταιρία πετρελαιοειδών στην Ελλάδα. Να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη, µε ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον.

Mε περισσότερα από 770 πρατήρια που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς που φτάνει το 23% και κατατάσσεται πρώτη στην Ελλάδα.

Η Coral AE αναπτύσσεται συνεχώς και αναζητά νέους συνεργάτες - επιχειρηµατίες για τα ιδιολειτουργούµενα πρατήρια Shell.

Εάν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις τη δική σου επιχείρηση και να διοικείς τη δική σου οµάδα ανθρώπων, µε τη σιγουριά του σήµατος της Shell, τότε µπορούµε να σου προσφέρουµε αυτήν την ευκαιρία µέσα από τα Ιδιολειτουργούµενα πρατήρια Shell.

 

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Σε αυτή την σελίδα θα ενημερωθείτε για την μοναδική ευκαιρία που σας δίνεται να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε την δική σας επιχείρηση με την υποστήριξη της Coral A.E., μίας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον κλάδο της, που έχει αποδείξει ότι μπορεί και βοηθάει ουσιαστικά τους συνεργάτες της να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Πλέον τα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν περιορίζονται στον απλό ανεφοδιασμό των αυτοκινητιστών με καύσιμα. Οι πελάτες μας αναζητούν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Είναι λοιπόν σημαντικό η λειτουργία των πρατηρίων με το σήμα Shell να είναι τέτοια ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινητιστή.

Αν σας ενδιαφέρει αυτό το πλαίσιο συνεργασίας, τότε μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα επιτυχημένο μέλλον ως μέλος του δικτύου των «πρότυπων πρατηρίων μας». Επιπρόσθετα, σας προσφέρονται εξαιρετικές παροχές και οφέλη, εξειδικευμένη εκπαίδευση και τεχνογνωσία που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητές, να πετύχετε τους στόχους σας και να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω video:

 

Συνεργαζόμαστε για την Επιτυχία

Η Coral A.E. είναι μια ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται περισσότερα από 770 πρατήρια υγρών καυσίμων με το σήμα Shell. Πέρα από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Ένα  ολοκληρωμένο σύνολο δραστηριοτήτων λιανεµπορίου (αλυσίδα I Love Café, συνεργασία με ACS, allsmart point, Plinto, Λιπαντικά, Υγραέριο, Φυσικό Αέριο, Ηλεκτροκίνηση κλπ.) που διαρκώς εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. 

Ως εταιρεία, αναζητούμε συνεχώς τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς δέσμευση και ψάχνουμε συνεχώς για φιλόδοξους επιχειρηματίες για να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Συνδυάζοντας την εμπειρία, τους πόρους και την υποστήριξη μας, με το επιχειρηματικό σας ταλέντο, την αγάπη σας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και το πάθος για το λιανικό εμπόριο δημιουργούμε μία ισχυρή συμμαχία.

Επιχειρηματική Ευκαιρία

Η συνεργασία μεταξύ Coral A.E. και διαχειριστή λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Εσείς ως επιχειρηματίας, θα συμβάλετε με τις ικανότητες σας, το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και την δέσμευσή σας για την επιτυχία. Και εμείς θα σας παρέχουμε το πρατήριο με το κλειδί στο χέρι, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Δίνουμε έμφαση στον τρόπο που δουλεύουμε μαζί για να αναπτύξουμε την επιχείρηση μέσα σε ένα ειλικρινές και ανοιχτό πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνεργασία μας επικυρώνεται με μία ετήσια σύμβαση έργου, με συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, που εν συντομία αναφέρουν ότι:

       • Αναλαμβάνετε τη διαχείριση του πρατηρίου, µεριµνείτε για την ασφαλή και εύρυθµη λειτουργία του και επιτυγχάνετε στόχους µέσα από την καθοδήγηση της δικής σας οµάδας.
       • Διαχειρίζεστε την δική σας επιχείρηση ως ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Λαμβάνετε κάθε μήνα μία σταθερή συμφωνημένη πάγια αμοιβή για την μερική κάλυψη των λειτουργικών σας εξόδων. Ταυτόχρονα λαμβάνετε προμήθεια από τις πωλήσεις των καυσίμων και λιπαντικών καθώς επίσης και προμήθεια από τα πρόσθετα κέρδη από τις πωλήσεις της αίθουσας και του πλυντηρίου. 
       • Είστε ο άμεσος εργοδότης και καθοδηγητής του προσωπικού της επιχείρησής σας
       • Αν αναπτύξετε την επιχείρησή σας πέρα από τις εκτιμώμενες πωλήσεις και τις προσδοκίες του πλάνου, τότε και τα δικά σας κέρδη θα αυξηθούν
       • Αν κατατάσσεστε στους καλύτερους διαχειριστές τότε υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης μέσω της ανάληψης περισσοτέρων του ενός πρατηρίων. Οι καλύτεροι ανταμείβονται.
       • Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται ανασκόπηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της περιοχής σας, ώστε να σας προσφέρεται υποστήριξη και να διασφαλίζεται η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

 

Κάντε τη αίτησή σας σήμερα!

 

Εγγυήσεις και κέρδη

Ξεκινώντας τη συνεργασία μας θα χρειαστεί να καταβάλετε μία χρηματική εγγύηση καθώς και να διαθέτετε ένα κεφάλαιο κίνησης.

Η εγγύηση ορίζεται στα €25.000 για το κεφάλαιο που διαχειρίζεσθε και το κεφάλαιο κίνησης περί τα €15.000 - €20.000 για το εμπόρευμα που θα χρειασθεί να αγοράσετε και να γεμίζετε την αίθουσα του πρατηρίου.

Το ακριβές ύψος του κεφαλαίου κίνησης εξαρτάται από τον τύπο του πρατηρίου υγρών καυσίμων Shell το οποίο θα αναλάβετε να διαχειρίζεστε.

Τόσο η εγγύηση όσο και το κεφάλαιο κίνησης που θα καταβάλετε είναι απόλυτα διασφαλισμένα και σας επιστρέφονται σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας μας, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που υπογράφετε.

Επιπρόσθετα, θα χρειαστεί να καταβάλετε ένα αρχικό ποσό (€3000+ Φ.Π.Α.) που αφορά στο κόστος εκπαίδευσης σας.

Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διάρκειας 9 εβδομάδων σε ένα πρότυπο πρατήριο / εκπαιδευτικό κέντρο στην Αττική σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα πρατήρια Shell.

Η εκπαίδευση είναι απαραίτητη και υποχρεωτική προκειμένου να μπορείτε να τηρείτε τις προδιαγραφές ασφαλείας της εταιρίας μας καθώς και να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις λειτουργικές ανάγκες του πρατηρίου.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε και εσείς οι ίδιοι να εκπαιδεύσετε με την σειρά σας το προσωπικό σας και να προσφέρετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παράλληλα, θα παρακολουθείτε μία σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία θα ενισχύουν τις γνώσεις σας καθώς θα εξελίσσεστε στην οικογένεια της Coral.

Εξειδικευμένη εκπαίδευση σε τεχνικές πώλησης


καθοδήγησης προσωπικού, λειτουργίας πρατηρίου


Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Συμπλήρωσε Σήμερα την Αίτηση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει η πρότασή μας;

Συμπληρώστε την αίτηση σε λίγα λεπτά Κάνοντας κλικ ΕΔΩ!


Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα αξιολογηθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω διαδικασίες και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.

Προφίλ Διαχειριστή Πρατηρίου Shell

Τυπικά προσόντα:

 • Πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
 • Θέση υπευθύνου σε καταστήματα λιανικής / εστίασης
 • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση προσωπικού
 • Βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών

 

Άλλα χαρακτηριστικά:

 • Επιχειρηματική σκέψη
 • Αξιοπιστία και συνέπεια
 • Επικοινωνιακές δεξιότητες
 • Παρακολούθηση στόχων
 • Ομαδικότητα

Κάντε την αίτησή σας τώρα!

Κάντε κλικ ΕΔΩ!

για να υποβάλετε την αίτησή σας σήμερα!

 

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

MOTOR OIL HELLAS & TO ΣΗΜΑ SHELL

 

Για διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την κα. Μαρία Κουκαδάκη (210 9476413)