menu

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;

Καύσιμα Shell

Καύσιμα Shell

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια κι έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Τα καύσιμα Shell V-Power ενισχυμένα με την τεχνολογία DYNAFLEX, ενσωματώνουν νέα μοναδικά πρόσθετα για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ.

Γιατί καύσιμα Shell ;

Οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν.

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.

Γιατί καύσιμα Shell ;

Αν αθροίσουμε τα χιλιόμετρα των δοκιμών στο δρόμο που πραγματοποίησε η Shell τα τελευταία χρόνια, αντιστοιχούν σε χιλιάδες φορές την περίμετρο της Γης! Από το διυλιστήριο στο δρόμο, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα είναι άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η σφραγίδα έγκρισης της Shell.

 

Επομένως, την επόμενη φορά που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε σε πρατήριο με σήματα Shell!

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη


να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε


και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Shell V–Power

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη των καυσίμων, δημιούργησε με την υποστήριξη της 65ετούς τεχνικής συνεργασίας της με τη Ferrari, τη νέα βενζίνη Shell V-Power με αυξημένο αριθμό οκτανίων.

Η νέα Shell V-Power είναι μία μοναδική διαφοροποιημένη βενζίνη σχεδιασμένη να προσφέρει καλύτερη απόδοση και προστασία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας Dynaflex

Η νέα Shell V-Power με τεχνολογία Dynaflex δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των καυσίμων, αρχικά στην πίστα αγώνων και τελικά στο δρόμο. 
Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

Η Shell V-Power περιέχει:

  • Αυξημένο αριθμό οκτανίων 

Η σύνθεση της νέας Shell V-Power με περισσότερα οκτάνια (minimum 97 Ron) σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και προστασία του κινητήρα. Τα επιπλέον οκτάνια που εμπλουτίζονται με την τεχνολογία ειδικών  προσθέτων βοηθούν αισθητά την καύση στον κινητήρα, προσφέροντας  στον οδηγό ξεκούραστη οδήγηση λόγω της ομαλότερης λειτουργίας του κινητήρα από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

  • Τεχνολογία DYNAFLEX για την Μείωση Τριβών (Friction Modification Technology)

Η νέα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX  περιέχει ένα νέο συστατικό μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της. Είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε μέσα στην κίνηση της πόλης, η νέα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς από την πρώτη στιγμή.

Η Shell V-Power περιέχει:
  • Τεχνολογία DYNAFLEX με μοναδικά καθαριστικά πρόσθετα

Η νέα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει τη συγκέντρωση ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση στις βαλβίδες του κινητήρα και στο σύστημα ψεκασμού. Περίεχει νέο πρόσθετο που βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα και βελτιώνει την απόκριση του. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, η νέα Shell V-Power μπορεί να βοηθήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο να αποδίδει σαν καινούργιο για περισσότερο, ενώ μπορεί να αναζωογονήσει και το παλιό σας αυτοκίνητο.

Με τη νέα Shell V-Power, κάθε σταγόνα καυσίμου υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα σας.

Καλύτερη απόδοση. Μεγαλύτερη προστασία

Προηγμένη σύνθεση με τεχνολογία DYNAFLEX για καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τη Ferrari.

Θέλετε πάντα τη μέγιστη απόδοση από το αυτοκίνητό σας;

Η σύνθεση της Shell V-Power Racing σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Η Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης (Instant Response Technology) είναι σχεδιασμένη ώστε να βελτιώνει την απόδοση του αυτοκινήτου σας, βοηθώντας σας να εκμεταλλεύεστε στο μέγιστο την κάθε σταγόνα.

Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Shell συνεργάζεται με τη Ferrari για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού καυσίμου που θα προσφέρει την ισχύ, την προστασία και την απόδοση που είναι απαραίτητες για το απόλυτο μηχανοκίνητο αγώνισμα, τη Formula-1. Μέσα από αυτήν την τεχνική συνεργασία, η ομάδα της Ferrari κέρδισε πάνω από 150 μεμονωμένους αγώνες, 10 τίτλους καλύτερου κατασκευαστή Formula-1 και 12 πρωταθλήματα οδηγών.

Τώρα, μεταφέρουμε αυτό το πάθος για απόδοση, από τις πίστες στο δρόμο. Με τη βοήθεια της ομάδας μηχανικών που ανέπτυξε το αγωνιστικό καύσιμο, η Shell δημιούργησε μία προηγμένη σύνθεση για το καύσιμο δρόμου Shell V-Power Racing, που ενσωματώνει την Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας DYNAFLEX. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το καύσιμο για το δικό σας αυτοκίνητο!

Τι ξεχωριστό προσφέρει η Shell V-Power Racing;

 

Η καινοτόμος σύνθεση της νέας Shell V-Power Racing με τεχνολογία DYNAFLEX προσφέρει τη μέγιστη απόδοση στο αυτοκίνητό σας. Είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει άμεση απόκριση και απόδοση. Αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά της νέας Shell V-Power Racing κάνουν τη διαφορά, από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

Η Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης

είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει περισσότερη ισχύ στο αυτοκίνητό σας.

 Η σύνθεση 100 Οκτανίων 

είναι σχεδιασμένη ώστε να αποδίδει αυξημένη επιτάχυνση στο αυτοκίνητό σας.

Η νέα Shell V-Power Racing με τεχνολογία DYNAFLEX για την τροποποίηση Τριβής (Friction Modification Technology, FMT) ενσωματώνει την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά καύσιμα Shell V-Power για την ομάδα Formula-1 της Ferrari. Είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνει τις τριβές, περιέχωντας ένα νέο συστατικό σε διπλάσια ποσότητα από ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της, το οποίο επικαλύπτει τις επιφάνειες και προστατεύει τα κρίσιμα εξαρτήματα του κινητήρα. Έτσι, βοηθάει στην απελευθέρωση πολύτιμης ενέργειας, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας από τα καύσιμα στους τροχούς. Η διαφορά φαίνεται από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

Shell V-Power Racing

Προστασία του κινητήρα

Η νέα Shell V-Power Racing με τεχνολογία Dynaflex περιέχει νέο συστατικό ώστε να αποτρέπει τη συγκέντρωση ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση στις βαλβίδες του κινητήρα και στο σύστημα ψεκασμού. Η νέα σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να απομακρύνει μέχρι και το 80% από τα υπάρχοντα ιζήματα και να βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, η Shell V-Power Racing μπορεί να βοηθήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο να αποδίδει σαν καινούργιο για περισσότερο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αναζωογονήσει το παλιό σας αυτοκίνητο.

Κοινό πάθος της Shell και της Ferrari για απόδοση

Όταν πρόκειται για την οδήγηση, η Shell μοιράζεται το ίδιο πάθος με τη Ferrari – το πάθος για απόδοση.
Η Shell V-Power Racing είναι το αποτέλεσμα της καθημερινή τεχνικής συνεργασίας των μηχανικών και επιστημόνων της Shell με την ομάδα της Ferrari.

Όλα όσα έμαθε η Shell με τη Ferrari στις πίστες αγώνων, τα εφαρμόζει τώρα στον δρόμο.

Απλώς σκεφτείτε… αν η Shell V-Power Racing μπορεί να διατηρήσει τα αυτοκίνητα παραγωγής της Ferrari σε άριστη κατάσταση, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για το δικό σας αυτοκίνητο

Νέο Shell V-Power Diesel για την καλύτερη απόδοση που είχατε ποτέ!

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για εξέλιξη, και για ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, δημιούργησε το νέο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEX  το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και να προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση σε εσάς!

Συγκεκριμένα, τo Shell V-Power Diesel διαθέτει την νέα και ισχυρή καθαριστική τεχνολογία DYNAFLEX. Με την πάροδο του χρόνου, συνήθως δημιουργούνται επικαθίσεις στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα. Αυτή η συσσώρευση ιζημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ισχύος και απόδοσης. Το νέο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEX είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να απομακρύνει εώς και το 80% των ιζημάτων και να δρα άμεσα στον κινητήρα αποκαθιστώντας και διατηρώντας τη δύναμή του με αποτέλεσμα να προσφέρει στον κινητήρα σας τη μέγιστη ισχύ και απόδοση.

Επιπλέον, διαθέτει την ειδική τεχνολογία GTL. To συνθετικό GTL (Gas to Liquids) είναι ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Shell. Συντίθεται από φυσικό αέριο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καθαρότητα προσφέροντας καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης. Επιπλέον, το νέο Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω καθαρότερης καύσης, είναι δε το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη, μία ουσία που διασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας. 

Shell FuelSave Unleaded

Η βενζίνη Shell FuelSave είναι ένα καύσιμο της Shell που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε έως και 1 λίτρο* σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος. Συνεπώς, έχετε μία  ανησυχία λιγότερη στις καθημερινές μετακινήσεις σας, είτε βιάζεστε για να πάτε στο σχολείο, να μεταφέρετε την οικογένεια ή απλώς πετάγεστε στα μαγαζιά.

Από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Unleaded αρχίζετε να κερδίζετε από τη νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι εμπλουτισμένη με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία είναι σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας που προκύπτει από την τριβή και τη συσσώρευση ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα το πρωτοποριακό αυτό καύσιμο να βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Η βενζίνη Shell FuelSave Unleaded (95 οκτανίων) έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Shell ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα. Έτσι τα εξαρτήματα της μηχανής περιστρέφονται πιο ελεύθερα, μεταφέροντας περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια για την κίνηση των τροχών.

Shell FuelSave Unleaded

Αυτό σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε κάθε σταγόνα Shell FuelSave Unleaded και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα* χωρίς επιπλέον κόστος. Η απόδοση της βενζίνης Shell FuelSave Unleaded δοκιμάστηκε από τον Κώστα Στεφανή, πρωταθλητή αγώνων ράλι και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οδήγησε περισσότερα από 24 χιλιόμετρα** με ένα μόλις λίτρο αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded.

Η νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου ήταν σημαντική πρόκληση για τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριο και στο δρόμο, έτσι ώστε να έχετε οικονομία κάθε φορά που γεμίζετε το ντεπόζιτό σας. Χρειάστηκε να γίνουν πάνω από 400 μεμονωμένες δοκιμές μέτρησης οικονομίας καυσίμου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα με διάφορους τύπους αυτοκινήτων και κινητήρων.

Οι δοκιμές έγιναν σε ανεξάρτητο κέντρο δοκιμών χρησιμοποιώντας έναν Κύκλο Οδήγησης Οικονομίας Καυσίμου αναγνωρισμένο από την βιομηχανία. Κάθε αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε δοκιμή 36 φορές κατά τη διάρκεια 6 μηνών, ενώ κατά τη διάρκεια της σειράς δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα.

Πηγαίνετε λοιπόν στο πλησιέστερο πρατήριο Shell σήμερα και εξοικονομήστε καύσιμο σε κάθε γέμισμα με Shell FuelSave Unleaded.

Shell FuelSave Diesel

Δημιουργήσαμε το Shell FuelSave Diesel - το πετρέλαιο κίνησης το οποίο είναι σχεδιασμένο για εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος - για να μειώσουμε τα καθημερινά σας έξοδα ενώ είστε στον δρόμο.

Μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε από τη νέα σύνθεση οικονομίας καυσίμου, από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Diesel. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εμπλουτισμένο με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από την πρώτη σταγόνα.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου έχουν σχεδιαστεί για πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση, από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιείτε στο μέγιστο τη κάθε σταγόνα Shell FuelSave Diesel και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.

Shell FuelSave Diesel

 

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

Τα εξαιρετικά αυτά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα των περισσότερων από 100 χρόνια συνεχούς πρόκλησης για βελτίωση από τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριό και στο δρόμο, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε εξοικονόμηση κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το πλησιέστερο πρατήριο Shell και εξοικονομήστε καύσιμο με το Shell FuelSave Diesel. 

Λιπαντικά Shell

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε τα υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά Shell Helix και Shell Rimula, τόσο για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα με βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Shell Helix για ΙΧ οχήματα

Η σειρά λιπαντικών Shell Helix είναι κατάλληλη για βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες. Εμπεριέχει τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία Shell PurePlus σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενεργού καθαρισμού. Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό, η σειρά λιπαντικών Shell Helix Ultra ξεκλειδώνει τα επίπεδα απόδοσης και καθαρότητας τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τα βασικά λάδια χαμηλότερης ποιότητας.
Σε απαιτητικές βιομηχανικές δοκιμές κινητήρων, τα λιπαντικά Shell Helix Ultra χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό πέτυχαν 65% μεγαλύτερη καθαρότητα των εμβόλων, δηλαδή αποτελέσματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις των κατασκευαστών.

 

Μέγιστη Καθαρότητα / Προστασία από φθορά και διάβρωση / Αύξηση χρόνου ζωής του κινητήρα / Οικονομία καυσίμου / Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγών

Λιπαντικά Shell

Shell Rimula για επαγγελματίες οδηγούς

Η σειρά λιπαντικών Shell Rimula περιέχει τις νέες τεχνολογίες Dynamic Protection & Dynamic Protection Plus, και είναι σχεδιασμένη για πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Η νέα τεχνολογία Dynamic Protection Plus παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από τη φθορά σε εφαρμογές εντός & εκτός δρόμου και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ αποδεδειγμένα επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Καταπολεμά τη συσσώρευση οξέων και επικαθίσεων, ώστε ο κινητήρας να προστατεύεται & παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα για επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού.

 

Επιλέξτε τα λιπαντικά Shell Rimula για Οικονομία στη συντήρηση / Χαμηλές εκπομπές / Ελαχιστοποίηση των φθορών και των επικαθίσεων