Ιδιώτες

Καύσιμα Shell

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια κι έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Τα καύσιμα Shell V-Power ενισχυμένα με την τεχνολογία DYNAFLEX, ενσωματώνουν νέα μοναδικά πρόσθετα για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ.

Γιατί καύσιμα Shell;

Οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν.

Για πάνω από 100 χρόνια οι επιστήμονες της Shell χρησιμοποιούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους για να δημιουργήσουν καύσιμα τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρινόμενοι πάντα στις προκλήσεις των σύγχρονων κινητήρων.

Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.

Γιατί καύσιμα Shell;

Αν αθροίσουμε τα χιλιόμετρα των δοκιμών στο δρόμο που πραγματοποίησε η Shell τα τελευταία χρόνια, αντιστοιχούν σε χιλιάδες φορές την περίμετρο της Γης! Από το διυλιστήριο στο δρόμο, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα είναι άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η σφραγίδα έγκρισης της Shell.

 

Επομένως, την επόμενη φορά που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε σε πρατήριο με σήματα Shell!

Shell V–Power με 98 οκτάνια!

Shell V–Power με 98 οκτάνια!

Οι καλύτερες επιδόσεις και η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ (1)

 

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη των καυσίμων, δημιούργησε με την υποστήριξη της 70ετούς τεχνικής συνεργασίας της με τη Ferrari, τη βενζίνη Shell V-Power με αυξημένο αριθμό 98 οκτανίων.

Η Shell V-Power με τεχνολογία Dynaflex, είναι μία μοναδική διαφοροποιημένη βενζίνη σχεδιασμένη να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και προστασία του κινητήρα. 


Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

1  Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power καυσίμων.

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη


να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε


και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Shell V–Power με 98 οκτάνια!

Η Shell V-Power περιέχει:

  • Αυξημένο αριθμό οκτανίων 

Η σύνθεση της Shell V-Power με 98 οκτάνια σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και προστασία του κινητήρα. Ο ενισχυμένος αριθμός οκτανίων προσφέρει αυξημένη απόδοση σε κάθε τύπο οδήγησης και δρόμου.

  • Μοναδικά καθαριστικά πρόσθετα.

Η Shell V-Power με τεχνολογία Dynaflex, έχει περισσότερα μόρια καθαριστικής δράσης που δρουν από το πρώτο κιόλας γέμισμα και συμβάλλει στην απομάκρυνση έως και του 80% των αποθέσεων που μειώνουν τις επιδόσεις του κινητήρα 2. Με άλλα λόγια, η Shell V-Power έχει προηγμένη καθαριστική δύναμη που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις επιδόσεις αλλά και την αποδοτικότητα του κινητήρα.

2 Βοηθά να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση.

 

Η Shell V-Power περιέχει:
  • Ειδικά μόρια που μειώνουν τις τριβές

Οι τριβές δημιουργούνται μεταξύ των εμβόλων και του τοιχώματος του κυλίνδρου και μπορούν να προκαλέσουν έως και 15% απώλεια ισχύος του κινητήρα. Τα μόρια της τεχνολογίας DYNAFLEX που μειώνουν τις τριβές σχηματίζουν μια ισχυρή μεμβράνη, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη μείωση τους και σε μεγαλύτερο εύρος συνθηκών σε σύγκριση με την προγενέστερη τεχνολογία της Shell. Η Shell V-Power περιέχει συστατικό μείωσης τριβών σε διπλάσια ποσότητα από ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της (3) και έτσι βοηθάει στην απελευθέρωση πολύτιμης ενέργειας, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας από τα καύσιμα στους τροχούς. Η τεχνολογία DYNAFLEX συμβάλλει στη μείωση των τριβών του κινητήρα άμεσα από την πρώτη στιγμή που γεμίζετε το αυτοκίνητό σας, είτε πρόκειται να βγείτε εκτός πόλης είτε είστε κολλημένοι στην κίνηση.

Με τη Shell V-Power, κάθε σταγόνα καυσίμου υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα σας.

Καλύτερη απόδοση. Μεγαλύτερη προστασία

Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power καυσίμων. Τα μόρια που μειώνουν τις τριβές βοηθούν κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.

*Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα πλεονεκτήματα  ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το όχημα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την οδηγική συμπεριφορά. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Shell V-Power Racing

Η καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ (1)

 

Προηγμένη σύνθεση με τεχνολογία DYNAFLEX για καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας. Η βενζίνη Shell V-Power Racing είναι το μόνο καύσιμο που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Ferrari.

Θέλετε πάντα τη μέγιστη απόδοση από το αυτοκίνητό σας;

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Shell συνεργάζεται με τη Ferrari για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού καυσίμου που θα προσφέρει την ισχύ, την προστασία και την απόδοση που είναι απαραίτητες για το απόλυτο μηχανοκίνητο αγώνισμα, τη Formula-1. Μέσα από αυτήν την τεχνική συνεργασία, η ομάδα της Ferrari κέρδισε πάνω από 150 μεμονωμένους αγώνες, 10 τίτλους καλύτερου κατασκευαστή Formula-1 και 12 πρωταθλήματα οδηγών. Τώρα, μεταφέρουμε αυτό το πάθος για απόδοση, από τις πίστες στο δρόμο. Με τη βοήθεια της ομάδας μηχανικών που ανέπτυξε το αγωνιστικό καύσιμο, η Shell δημιούργησε μία προηγμένη σύνθεση για το καύσιμο δρόμου Shell V-Power Racing, με την προηγμένη τεχνολογία Dynaflex. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το καύσιμο για το δικό σας αυτοκίνητο!

1  Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power Racing καυσίμων.

Τι ξεχωριστό προσφέρει η Shell V-Power Racing;

 

Η καινοτόμος σύνθεση της Shell V – Power Racing με τεχνολογία DYNAFLEX προσφέρει τη μέγιστη απόδοση στο αυτοκίνητό σας από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

 

Αυξημένος Αριθμό Οκτανίων: Η σύνθεση 100 Οκτανίων είναι σχεδιασμένη ώστε να αποδίδει αυξημένη επιτάχυνση στο αυτοκίνητό σας. Τα επιπλέον οκτάνια που εμπλουτίζονται με την τεχνολογία ειδικών  πρόσθετων βοηθούν αισθητά την καύση στον κινητήρα, προσφέροντας  στον οδηγό ξεκούραστη οδήγηση λόγω της ομαλότερης λειτουργίας του κινητήρα από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

 

Μοναδικά καθαριστικά πρόσθετα: Η Shell V-Power Racing με τεχνολογία Dynaflex, έχει περισσότερα μόρια καθαριστικής δράσης που δρουν από το πρώτο κιόλας γέμισμα και συμβάλλει στην απομάκρυνση έως και του 80% των αποθέσεων που μειώνουν τις επιδόσεις του κινητήρα 2. Με άλλα λόγια, η Shell V-Power Racing έχει προηγμένη καθαριστική δύναμη που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις επιδόσεις αλλά και την αποδοτικότητα του κινητήρα.

2 Βοηθά να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και / ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση.

Shell V-Power Racing

Ειδικά μόρια που μειώνουν τις τριβές Οι τριβές δημιουργούνται μεταξύ των εμβόλων και του τοιχώματος του κυλίνδρου και μπορούν να προκαλέσουν έως και 15% απώλεια ισχύος του κινητήρα. Τα μόρια της τεχνολογίας DYNAFLEX που μειώνουν τις τριβές σχηματίζουν μια ισχυρή μεμβράνη, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη μείωση τους και σε μεγαλύτερο εύρος συνθηκών σε σύγκριση με την προγενέστερη τεχνολογία της Shell. Η Shell V-Power Racing  περιέχει συστατικό μείωσης τριβών σε διπλάσια ποσότητα από ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της 3 και έτσι βοηθάει στην απελευθέρωση πολύτιμης ενέργειας, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας από τα καύσιμα στους τροχούς. Η τεχνολογία DYNAFLEX συμβάλλει στη μείωση των τριβών του κινητήρα άμεσα από την πρώτη στιγμή που γεμίζετε το αυτοκίνητό σας, είτε πρόκειται να βγείτε εκτός πόλης είτε είστε κολλημένοι στην κίνηση.

Κοινό πάθος της Shell και της Ferrari για απόδοση

Όταν πρόκειται για την οδήγηση, η Shell μοιράζεται το ίδιο πάθος με τη Ferrari – το πάθος για απόδοση. Η Shell V-Power Racing είναι το αποτέλεσμα της καθημερινής τεχνικής συνεργασίας των μηχανικών και επιστημόνων της Shell με την ομάδα της Ferrari.

Όλα όσα έμαθε η Shell με τη Ferrari στις πίστες αγώνων, τα εφαρμόζει τώρα στον δρόμο.

Απλώς σκεφτείτε… αν η Shell V-Power Racing μπορεί να διατηρήσει τα αυτοκίνητα παραγωγής της Ferrari σε άριστη κατάσταση, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για το δικό σας αυτοκίνητο!

Shell V Power Racing– Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις

3 Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power καυσίμων. Τα μόρια που μειώνουν τις τριβές βοηθούν κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.

*Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα πλεονεκτήματα  ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το όχημα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την οδηγική συμπεριφορά. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Shell V-Power Diesel

Νέο Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex και GTL για καλύτερη απόδοση του κινητήρα 1.

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για εξέλιξη, και για ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, δημιούργησε το νέο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEX  το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και να προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση σε εσάς!

Συγκεκριμένα, τo Shell V-Power Diesel διαθέτει την νέα και ισχυρή καθαριστική τεχνολογία DYNAFLEX. Με την πάροδο του χρόνου, συνήθως δημιουργούνται επικαθίσεις στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα. Αυτή η συσσώρευση ιζημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ισχύος και απόδοσης. Το νέο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEX είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να απομακρύνει εώς και το 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα2. Έτσι το νέο Shell V-Power Diesel έχει την καλύτερη καθαριστική δύναμη που είχαμε ποτέ 3.

Επιπλέον, το Shell V-Power Diesel, διαθέτει την ειδική τεχνολογία GTL. Το συνθετικό GTL (Gas to Liquids) είναι ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Shell. Συντίθεται από φυσικό αέριο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καθαρότητα προσφέροντας καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης. Ακόμα το Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω καθαρότερης καύσης, είναι δε το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη, μία ουσία που διασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας. 

1Ενισχυμένα σε σχέση με τα Shell Fuel Save Diesel καύσιμα.

2 Βοηθά στην απομάκρυνση των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής ή/και έγχυσης καυσίμου.

3Σε σύγκριση με το καύσιμο Shell Fuel Save Diesel. Βοηθά να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής, και / ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση.

 

*Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα πλεονεκτήματα ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το όχημα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την οδηγική συμπεριφορά. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Shell FuelSave Unleaded

Η βενζίνη Shell FuelSave είναι ένα καύσιμο της Shell που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε έως και 1 λίτρο* σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος. Συνεπώς, έχετε μία  ανησυχία λιγότερη στις καθημερινές μετακινήσεις σας, είτε βιάζεστε για να πάτε στο σχολείο, να μεταφέρετε την οικογένεια ή απλώς πετάγεστε στα μαγαζιά.

Από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Unleaded αρχίζετε να κερδίζετε από τη σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι εμπλουτισμένη με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία είναι σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας που προκύπτει από την τριβή και τη συσσώρευση ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα το πρωτοποριακό αυτό καύσιμο να βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Η βενζίνη Shell FuelSave Unleaded (95 οκτανίων) έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Shell ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα. Έτσι τα εξαρτήματα της μηχανής περιστρέφονται πιο ελεύθερα, μεταφέροντας περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια για την κίνηση των τροχών.

Shell FuelSave Unleaded

Αυτό σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε κάθε σταγόνα Shell FuelSave Unleaded και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα* χωρίς επιπλέον κόστος. Η απόδοση της βενζίνης Shell FuelSave Unleaded δοκιμάστηκε από τον Κώστα Στεφανή, πρωταθλητή αγώνων ράλι και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οδήγησε περισσότερα από 24 χιλιόμετρα** με ένα μόλις λίτρο αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded.

Η σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου ήταν σημαντική πρόκληση για τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριο και στο δρόμο, έτσι ώστε να έχετε οικονομία κάθε φορά που γεμίζετε το ντεπόζιτό σας. Χρειάστηκε να γίνουν πάνω από 400 μεμονωμένες δοκιμές μέτρησης οικονομίας καυσίμου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα με διάφορους τύπους αυτοκινήτων και κινητήρων.

Οι δοκιμές έγιναν σε ανεξάρτητο κέντρο δοκιμών χρησιμοποιώντας έναν Κύκλο Οδήγησης Οικονομίας Καυσίμου αναγνωρισμένο από την βιομηχανία. Κάθε αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε δοκιμή 36 φορές κατά τη διάρκεια 6 μηνών, ενώ κατά τη διάρκεια της σειράς δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα.

Πηγαίνετε λοιπόν στο πλησιέστερο πρατήριο Shell σήμερα και εξοικονομήστε καύσιμο σε κάθε γέμισμα με Shell FuelSave Unleaded.

Shell FuelSave Diesel

Δημιουργήσαμε το Shell FuelSave Diesel - το πετρέλαιο κίνησης το οποίο είναι σχεδιασμένο για εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος - για να μειώσουμε τα καθημερινά σας έξοδα ενώ είστε στον δρόμο.

Μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε από τη σύνθεση οικονομίας καυσίμου, από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Diesel. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εμπλουτισμένο με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από την πρώτη σταγόνα.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου έχουν σχεδιαστεί για πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση, από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιείτε στο μέγιστο τη κάθε σταγόνα Shell FuelSave Diesel και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.

Shell FuelSave Diesel

 

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

Τα εξαιρετικά αυτά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα των περισσότερων από 100 χρόνια συνεχούς πρόκλησης για βελτίωση από τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριό και στο δρόμο, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε εξοικονόμηση κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το πλησιέστερο πρατήριο Shell και εξοικονομήστε καύσιμο με το Shell FuelSave Diesel. 

Λιπαντικά Shell

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε τα υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά Shell Helix και Shell Rimula, τόσο για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα με βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Shell Helix για ΙΧ οχήματα

Η σειρά λιπαντικών Shell Helix είναι κατάλληλη για βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες. Εμπεριέχει τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία Shell PurePlus σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενεργού καθαρισμού. Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό, η σειρά λιπαντικών Shell Helix Ultra ξεκλειδώνει τα επίπεδα απόδοσης και καθαρότητας τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τα βασικά λάδια χαμηλότερης ποιότητας.
Σε απαιτητικές βιομηχανικές δοκιμές κινητήρων, τα λιπαντικά Shell Helix Ultra χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό πέτυχαν 65% μεγαλύτερη καθαρότητα των εμβόλων, δηλαδή αποτελέσματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις των κατασκευαστών.

 

Μέγιστη Καθαρότητα / Προστασία από φθορά και διάβρωση / Αύξηση χρόνου ζωής του κινητήρα / Οικονομία καυσίμου / Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγών

Λιπαντικά Shell

Shell Rimula για επαγγελματίες οδηγούς

Η σειρά λιπαντικών Shell Rimula περιέχει τις νέες τεχνολογίες Dynamic Protection & Dynamic Protection Plus, και είναι σχεδιασμένη για πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Η τεχνολογία Dynamic Protection Plus παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από τη φθορά σε εφαρμογές εντός & εκτός δρόμου και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ αποδεδειγμένα επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Καταπολεμά τη συσσώρευση οξέων και επικαθίσεων, ώστε ο κινητήρας να προστατεύεται & παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα για επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού.

 

Επιλέξτε τα λιπαντικά Shell Rimula για Οικονομία στη συντήρηση / Χαμηλές εκπομπές / Ελαχιστοποίηση των φθορών και των επικαθίσεων

Προϊόντα Coral

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε προηγμένα προϊόντα Coral για την συντήρηση και περιποίηση του αυτοκίνητου σας.

Coral Καθαριστικό Παρμπρίζ

Το Coral Screen Wash concentrate Winter /48 X 250CC είναι ένα προηγμένο καθαριστικό το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά το παρμπρίζ σας από κάθε είδους βρωμιά. Περιέχει αντιπηκτικό καθώς και επιφανειοδραστικές ουσίες που πληρούν την  ΟΕΕ 648/2004/CE.

Οδηγίες Ασφαλούς Χρήσης

Προσοχή. Υγρό και ατμοί εύφλεκτοι. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ το πρόσωπο / τα αυτιά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εφικτό. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / επισκεφτείτε γιατρό. Σε περίπτωση πυρκαγιάς: Χρησιμοποιήστε για την κατάσβεση CO2, πυροσβεστική σκόνη ή εκτίναξη νερού υψηλής πίεσης. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό. Διάθεση του περιεχομένου / περιεκτικότητα σύμφωνα με τους τοπικούς /περιφερειακούς /εθνικούς / διεθνείς κανονισμούς.

Περιέχει κάτω του 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.

Dilution/Αραίωση                            No Frost

Product: H2O                                  Protection/Βαθμοί

Pure/Αδιάλυτο                                 -10ο C

1:1                                                      -8ο C

1:2                                                      -6ο C

Κέντρο Δηλητηριάσεων Τηλ.: 210 7793777             250ml e

 

AdBlue® σε ειδικές αντλίες στα πρατήρια Shell

Το AdBlue® είναι μη τοξικό διάλυμα ουρίας που χρησιμοποιείται από σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες για την μείωση της εκπομπής καυσαερίων.

Πλέον κάθε κατασκευαστής φορτηγών και λεωφορείων παράγει μοντέλα που απαιτούν τη χρήση AdBlue® σε ειδικές δεξαμενές.

Το AdBlue® δεν αναμειγνύεται με το καύσιμο αλλά χρησιμοποιείται από καταλύτες με τεχνολογία SCR (Selective Catalytic Reduction) -Σύστημα Επιλεκτικής Κατάλυσης, με σκοπό την ελάττωση των επιπέδων οξειδίου του αζώτου (NOx).

Το AdBlue® ψεκάζεται στον σωλήνα καυσαερίων πριν τα καυσαέρια φτάσουν στον καταλύτη. Η υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί μετατρέπει το ΑdBlue® σε αμμωνία. Σε συνέχεια, καθώς η αμμωνία και τα βλαβερά οξέα του αζώτου  (NOx) περνούν μέσα από τον καταλύτη, αντιδρούν μεταξύ τους και μετατρέπονται σε άζωτο και υδρατμούς, σε δύο στοιχεία επομένως που δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Η Coral – Shell Licensee πάντα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος, χρησιμοποιεί AdBlue® υψηλής ποιότητας και ακολουθεί υψηλής ποιότητας πρότυπα για την παρασκευή του, όπως το DIN V 70070 και το ΙSO 22241, καθώς και τους κανονισμούς του CEFIC αναφορικά με την μεταφορά και την αποθήκευση του. 

Η ονομασία ΑdBlue® είναι κατοχυρωμένη εμπορική επωνυμία, που ανήκει στην V.D.A.(Verband der Automobilindustrie) - Γερμανική Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανιών.

Οι αντλίες AdBlue® στα πρατήρια Shell, προσφέρουν γρήγορο, ασφαλές και οικονομικό γέμισμα για τους απαιτητικούς οδηγούς βαρέων οχημάτων.