Ιδιώτες

ΝΕΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ SHELL

Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα δημιουργήθηκαν μέσω έρευνας των επιστημόνων μας κατά τη διάρκεια πέντε ετών, αξιοποιώντας τόσο τις εξειδικευμένες γνώσεις τους όσο και τη μακρόχρονη κληρονομιά τους στην καινοτομία. Η χρήση των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power*A θα βοηθήσει τους πελάτες να ανανεώσουν πλήρως την απόδοση του κινητήρα, με κάθε γέμισμα και σε κάθε διαδρομή.*B

Shell V-Power. Τα μόνα καύσιμα που χρησιμοποιεί, εμπιστεύεται και προτείνει η Scuderia Ferrari για να αναζωογονήσεις το βενζινοκίνητο αυτοκίνητό σου.

 

«Καθαρίζει 100% τα ζωτικά μέρη του κινητήρα για να επαναφέρει πλήρως την απόδοση του κινητήρα σου.Σε κάθε διαδρομή.»

Η δύναμη της καινοτομίας μας στα καύσιμα αντανακλάται στη συνεργασία μας με τη Scuderia Ferrari. Παίρνουμε ό,τι μαθαίνουμε μαζί με αυτήν την εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα σε ακραίες συνθήκες στην πίστα και τα εφαρμόζουμε στα καύσιμα που είναι διαθέσιμα για τους πελάτες μας στο δρόμο.

Το νέο αγωνιστικό καύσιμο Shell V-Power που χρησιμοποιείται από τη σεζόν 2022 και μετά περιέχει την ίδια τεχνολογία απόδοσης με το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power. 

Το καύσιμο Shell V-Power Racing που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα Ferrari όταν αγωνίζονται στην πίστα περιέχει 99% του ίδιου τύπου ενώσεων που βρίσκονται στα καύσιμα δρόμου Shell V-Power Racing που διαθέτουμε για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Ο συνδυασμός του καυσίμου απόδοσης με το λιπαντικό κινητήρα Shell Helix, που δημιουργήθηκε για να προστατεύει τους κινητήρες ακόμα και στις ακραίες συνθήκες των αγώνων, βοηθά τη Scuderia Ferrari να αξιοποιήσει στο έπακρο ό,τι μπαίνει στο ρεζερβουάρ καυσίμου των αυτοκινήτων της και να δώσει στην ομάδα πολύτιμη ώθηση στην απόδοση.

Η Shell συνεργάζεται επίσης στενά με τη Scuderia Ferrari για να καθορίσει πώς μπορούν να αναπτυχθούν καύσιμα υψηλής απόδοσης για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων βιώσιμων βιοκαυσίμων και συνθετικών υγρών καυσίμων. Η συνεργασία μας θα βοηθήσει τη Formula One™ να πετύχει τον στόχο της να χρησιμοποιεί πλήρως βιώσιμα αγωνιστικά καύσιμα από τη σεζόν 2025 και μετά.

Shell V-Power. Tα μόνα Premium καύσιμα που προτείνει η BMW-M που επαναφέρουν πλήρως την απόδοση του κινητήρα σου.

Shell V-Power. Tα μόνα Premium καύσιμα που προτείνει η BMW-M που επαναφέρουν πλήρως την απόδοση του κινητήρα σου.

Για σχεδόν μισό αιώνα, η BMW M κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα επιδόσεων παγκόσμιας κλάσης που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Η BMW M συνιστά τη Shell V-Power.

Shell V-Power. Tα μόνα Premium καύσιμα που προτείνει η BMW-M που επαναφέρουν πλήρως την απόδοση του κινητήρα σου.

Shell V-Power Racing. To κορυφαίο μας καύσιμο που προτείνει η Ducati για τις μοτοσικλέτες της και μπορείς να γεμίσεις τη μηχανή σου.

 

“To μόνο Premium καύσιμο που προτείνει η Ducati.”
«Επέλεξε το καλύτερό μας καύσιμο υψηλών επιδόσεων για τη μηχανή σου.»

 

Κάθε μηχανή που βγαίνει από το εργοστάσιό της στην Ιταλία είναι γεμάτο με καύσιμα Shell V-Power και λιπαντικά κινητήρα Shell Advance.

Shell V-Power Racing

Η Shell τροφοδοτεί επίσης μερικές από τις πιο επιφανείς ομάδες και τους αναβάτες σε αγώνες μοτοσικλετών της κορυφαίας κατηγορίας στο ρόλο της ως Τεχνικός Συνεργάτης της Ducati Corse. Η εργοστασιακή ομάδα του MotoGP Constructors' World Champion βασίζεται στο εξειδικευμένο αγωνιστικό καύσιμο Shell V-Power που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους κινητήρες της, για να προσφέρει ισχύ και απόδοση στην πίστα.

 • Σε έναν γρήγορο και δυναμικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, η αξιοποίηση του ρεζερβουάρ καυσίμου μπορεί να δώσει στις ομάδες της Ducati Corse μια πολύτιμη ώθηση στην απόδοση, ειδικά όταν συνδυάζεται με λάδι κινητήρα Shell Advance, που έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει τους κινητήρες ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.
 • Οι καινοτομίες που έγιναν στην πίστα με την Ducati Corse αποτελούν σημαντικό μέρος του προγράμματος ανάπτυξης καυσίμων της Shell, διασφαλίζοντας ότι το καύσιμο Shell V-Power που διατίθεται σε πρατήρια καυσίμων σε όλο τον κόσμο προσφέρει κορυφαία απόδοση τόσο για τετράτροχα όσο και για δίτροχα.
 • Ως αποτέλεσμα, η Shell V-Power είναι επίσης το μόνο premium καύσιμο που προτείνεται, χρησιμοποιείται και εμπιστεύεται η Ducati για τις μοτοσυκλέτες της.

Νέα και βελτιωμένη Shell V-Power Unleaded 98

Η νέα και βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power*A καθαρίζει 100% τα ζωτικά μέρη του κινητήρα για να αναζωογονήσει πλήρων την απόδοση του κινητήρα σου. *B

Η χρήση της νέας και βελτιωμένης Shell V-Power*A θα βοηθήσει να κάνει τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούριος, με κάθε γέμισμα και σε κάθε διαδρομή. *B

Τι προσφέρει η νέα και βελτιωμένη Shell V-Power Unleaded 98;

 • Η νέα και βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power *A αφαιρεί το 100% των εναποθέσεων ιζημάτων που υποβαθμίζουν την απόδοση
 • Ενισχυμένη με τρεις φορές περισσότερα μόρια καθαρισμού και προστασίας από το FuelSave Unleaded 95. *D
Τι προσφέρει η νέα και βελτιωμένη Shell V-Power Unleaded 98;
 • Προστατεύει από μελλοντική συσσώρευση σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, όπως οι βαλβίδες εισαγωγής και τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου σε βενζινοκινητήρες.*B
 • Επαναφέρει έως και 100% την απόδοση του κινητήρα προσφέροντας περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη επιτάχυνση όταν τη χρειάζεσαι.
 • Με 98 οκτάνια. *D
 • Παρέχει ασυναγώνιστη προστασία από τη διάβρωση και βελτιωμένη προστασία από τη φθορά έναντι του FuelSave Unleaded 95.*D
 • Το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power*A έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την απόδοση στους κινητήρες υβριδικών οχημάτων.*E

Νέα και βελτιωμένη Shell V-Power Racing 100

Η νέα και βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power Racing*A αφαιρεί το 100% των εναποθέσεων ιζημάτων που υποβαθμίζουν την απόδοση αναζωογονώντας πλήρως την απόδοση του κινητήρα σου.

Η Shell V-Power Racing 100 οκτανίων είναι το καύσιμο με την καλύτερή μας απόδοση για τις κορυφαίες μας επιδόσεις.

Η χρήση της νέας και βελτιωμένης Shell V-Power Racing*A θα βοηθήσει να μεγιστοποιήσει την απόδοση του κινητήρα να και να προσφέρει περισσότερη δύναμη και καλύτερη επιτάχυνση.*B

Τι προσφέρει η νέα και βελτιωμένη Shell V-Power Racing 100;

 • Με 100 οκτάνια προσφέρει την καλύτερή μας απόδοση. *A
 • Έως και 4% περισσότερη δύναμη *F
 • Έως και 4% γρηγορότερη επιτάχυνση *F
 • Η νέα και βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power Racing*A αφαιρεί το 100% των εναποθέσεων ιζημάτων που υποβαθμίζουν την απόδοση
Shell FuelSave Unleaded
 • Ενισχυμένη με τρεις φορές περισσότερα μόρια καθαρισμού και προστασίας από το FuelSave Unleaded 95. *D
 • Προστατεύει από μελλοντική συσσώρευση σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, όπως οι βαλβίδες εισαγωγής και τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου σε βενζινοκινητήρες.*B
 • Επαναφέρει έως και 100% την απόδοση του κινητήρα προσφέροντας περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη επιτάχυνση όταν τη χρειάζεσαι.
 • Παρέχει ασυναγώνιστη προστασία από τη διάβρωση και βελτιωμένη προστασία από τη φθορά έναντι του FuelSave Unleaded 95.*D

Νέο και βελτιωμένο Shell V-Power Diesel

Το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power Diesel, ενισχυμένο με (60%) περισσότερα μόρια καθαρισμού και προστασίας αφαιρεί τώρα το 100% των αποθέσεων που υποβαθμίζουν την απόδοση και προστατεύει από μελλοντική συσσώρευση σε ζωτικά μέρη του κινητήρα.

Η χρήση του νέου και βελτιωμένου Shell V-Power Diesel*A θα βοηθήσει να ανανεωθεί πλήρως η απόδοση του κινητήρα, με κάθε γέμισμα και σε κάθε διαδρομή.*B

 

Τι προσφέρει το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power Diesel;

 • Το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power Diesel*A αφαιρεί το 100% των εναποθέσεων ιζημάτων που υποβαθμίζουν την απόδοση και προστατεύει από μελλοντική συσσώρευση σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, όπως τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου.*B
 • Αποκαθιστά έως και 100% την απόδοση του κινητήρα σας προσφέροντας γρηγορότερη επιτάχυνση και περισσότερη δύναμη όταν τη χρειάζεσαι.*B
 • Ενισχυμένο με (60%) περισσότερα μόρια καθαρισμού και προστασίας *F
 • Παρέχει τον βαθύτερό μας καθαρισμό των αποθέσεων στο εσωτερικό των μπεκ σε ντίζελ κινητήρες
 • Προστατεύει το σύστημα ελέγχου εκπομπών ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) του αυτοκινήτου σας.*G
 • Βελτιώνει την εξοικονόμηση καυσίμου.

Επιπλέον το Shell V-Power Diesel:

 

Είναι το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη Shell DNA, με ειδική μοριακή σύνθεση που εξασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας.

To νέο Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό σε απαιτητικές συνθήκες και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Επιπλέον το Shell V-Power Diesel:

Το πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον καθώς με καθαρότερους κινητήρες βελτιώνεται την εξοικονόμηση καυσίμου.

Συμπερασματικά,  η χρήση νέου και βελτιωμένου Shell V-Power βοηθάει τον κινητήρα να ανανεώσει πλήρως την απόδοση του και να δουλεύει σαν καινούριος, με κάθε γέμισμα και σε κάθε διαδρομή.*B

Δοκιμάστε τώρα κι εσείς τώρα το νέο και βελτιωμένο Shell V-Power Diesel και νιώστε την καλύτερη απόδοση που είχαμε ποτέ σε κάθε σας διαδρομή!

 

Νέα και βελτιωμένη Shell FuelSave Unleaded 95

ΤΟ ΝΕΟ SHELL FUELSAVE ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚ ΑΜΕΣΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.

 • Νέo και βελτιωμένo Shell FuelSave Unleaded 95.
 • Καύσιμο υψηλής απόδοσης που σας προσφέρει ακόμα περισσότερα.
 • Βοηθάει την απομάκρυνση έως και 65% των ιζημάτων από κρίσιμα μέρη του κινητήρα.
 • Τo νέo καύσιμο Shell FuelSave Unleaded 95 προστατεύει τα κρίσιμα μέρη του κινητήρα και σε υβριδικούς κινητήρες.
 • Εφοδιασμένο με αναστολέα διάβρωσης.
Shell FuelSave Diesel

Νέο και βελτιωμένο Shell FuelSave Diesel

ΤΟ NEW SHELL FUELSAVE DIESEL ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (DCA) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΟΠΩΣ  Ο ΕΓΧΥΤΗΡΑΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ DIESEL ΑΠΌ ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΙΣ ΙΖΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ.

 • Νέo και βελτιωμένo Shell FuelSave Diesel.
 • Καύσιμο υψηλής απόδοσης που σας προσφέρει ακόμα περισσότερα.
 • Βοηθάει την απομάκρυνση έως και 65% των ιζημάτων από κρίσιμα μέρη του κινητήρα.
 • Με την τελευταία τεχνολογία στοχευμένης μείωσης ιζημάτων βοηθά στον βαθύ καθαρισμό των εγχυτήρων Diesel όπως ποτέ πριν.
 • Εφοδιασμένο με αναστολέα διάβρωσης.

Λιπαντικά Shell

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε τα υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά Shell Helix και Shell Rimula, τόσο για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα με βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Shell Helix για ΙΧ οχήματα

Η σειρά λιπαντικών Shell Helix είναι κατάλληλη για βενζινοκινητήρες και μικρούς πετρελαιοκινητήρες. Εμπεριέχει τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία Shell PurePlus σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενεργού καθαρισμού. Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό, η σειρά λιπαντικών Shell Helix Ultra ξεκλειδώνει τα επίπεδα απόδοσης και καθαρότητας τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τα βασικά λάδια χαμηλότερης ποιότητας.
Σε απαιτητικές βιομηχανικές δοκιμές κινητήρων, τα λιπαντικά Shell Helix Ultra χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό πέτυχαν 65% μεγαλύτερη καθαρότητα των εμβόλων, δηλαδή αποτελέσματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις των κατασκευαστών.

 

Μέγιστη Καθαρότητα / Προστασία από φθορά και διάβρωση / Αύξηση χρόνου ζωής του κινητήρα / Οικονομία καυσίμου / Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγών

Λιπαντικά Shell

Shell Rimula για επαγγελματίες οδηγούς

Η σειρά λιπαντικών Shell Rimula περιέχει τις νέες τεχνολογίες Dynamic Protection & Dynamic Protection Plus, και είναι σχεδιασμένη για πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών.

Η τεχνολογία Dynamic Protection Plus παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από τη φθορά σε εφαρμογές εντός & εκτός δρόμου και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ αποδεδειγμένα επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Καταπολεμά τη συσσώρευση οξέων και επικαθίσεων, ώστε ο κινητήρας να προστατεύεται & παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα για επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού.

 

Επιλέξτε τα λιπαντικά Shell Rimula για Οικονομία στη συντήρηση / Χαμηλές εκπομπές / Ελαχιστοποίηση των φθορών και των επικαθίσεων

Προϊόντα Coral

Στα πρατήρια Shell μπορείτε να βρείτε προηγμένα προϊόντα Coral για την συντήρηση και περιποίηση του αυτοκίνητου σας.

Coral Καθαριστικό Παρμπρίζ

Το Coral Screen Wash concentrate Winter /48 X 250CC είναι ένα προηγμένο καθαριστικό το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά το παρμπρίζ σας από κάθε είδους βρωμιά. Περιέχει αντιπηκτικό καθώς και επιφανειοδραστικές ουσίες που πληρούν την  ΟΕΕ 648/2004/CE.

Οδηγίες Ασφαλούς Χρήσης

Προσοχή. Υγρό και ατμοί εύφλεκτοι. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ το πρόσωπο / τα αυτιά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εφικτό. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / επισκεφτείτε γιατρό. Σε περίπτωση πυρκαγιάς: Χρησιμοποιήστε για την κατάσβεση CO2, πυροσβεστική σκόνη ή εκτίναξη νερού υψηλής πίεσης. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό. Διάθεση του περιεχομένου / περιεκτικότητα σύμφωνα με τους τοπικούς /περιφερειακούς /εθνικούς / διεθνείς κανονισμούς.

Περιέχει κάτω του 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.

Dilution/Αραίωση                            No Frost

Product: H2O                                  Protection/Βαθμοί

Pure/Αδιάλυτο                                 -10ο C

1:1                                                      -8ο C

1:2                                                      -6ο C

Κέντρο Δηλητηριάσεων Τηλ.: 210 7793777             250ml e

 

AdBlue® σε ειδικές αντλίες στα πρατήρια Shell

Το AdBlue® είναι μη τοξικό διάλυμα ουρίας που χρησιμοποιείται από σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες για την μείωση της εκπομπής καυσαερίων.

Πλέον κάθε κατασκευαστής φορτηγών και λεωφορείων παράγει μοντέλα που απαιτούν τη χρήση AdBlue® σε ειδικές δεξαμενές.

Το AdBlue® δεν αναμειγνύεται με το καύσιμο αλλά χρησιμοποιείται από καταλύτες με τεχνολογία SCR (Selective Catalytic Reduction) -Σύστημα Επιλεκτικής Κατάλυσης, με σκοπό την ελάττωση των επιπέδων οξειδίου του αζώτου (NOx).

Το AdBlue® ψεκάζεται στον σωλήνα καυσαερίων πριν τα καυσαέρια φτάσουν στον καταλύτη. Η υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί μετατρέπει το ΑdBlue® σε αμμωνία. Σε συνέχεια, καθώς η αμμωνία και τα βλαβερά οξέα του αζώτου  (NOx) περνούν μέσα από τον καταλύτη, αντιδρούν μεταξύ τους και μετατρέπονται σε άζωτο και υδρατμούς, σε δύο στοιχεία επομένως που δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Η Coral – Shell Licensee πάντα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος, χρησιμοποιεί AdBlue® υψηλής ποιότητας και ακολουθεί υψηλής ποιότητας πρότυπα για την παρασκευή του, όπως το DIN V 70070 και το ΙSO 22241, καθώς και τους κανονισμούς του CEFIC αναφορικά με την μεταφορά και την αποθήκευση του. 

Η ονομασία ΑdBlue® είναι κατοχυρωμένη εμπορική επωνυμία, που ανήκει στην V.D.A.(Verband der Automobilindustrie) - Γερμανική Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανιών.

Οι αντλίες AdBlue® στα πρατήρια Shell, προσφέρουν γρήγορο, ασφαλές και οικονομικό γέμισμα για τους απαιτητικούς οδηγούς βαρέων οχημάτων.

Αποποίηση ευθυνών

*A - Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Shell V-Power.

*B - Αφαιρεί και προστατεύει από τη συσσώρευση ιζημάτων που υποβαθμίζουν την απόδοση σε βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και μπεκ ψεκασμού καυσίμου. Η καθαριότητα και η ανάκτηση απόδοσης κινητήρα αποδείχθηκαν με χρήση βιομηχανικών προτύπων και δοκιμών αποκλειστικής χρήσης Shell. Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, την ηλικία του οχήματος, την κατάσταση του οχήματος και τον τρόπο οδήγησης. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Δείτε [εισαγάγετε URL] για περισσότερες πληροφορίες.

*D - Μετρήθηκε χρησιμοποιώντας το βιομηχανικό πρότυπο ASTM D665. Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Ανατρέξτε στην ενότητα [Εισαγωγή URL] για περισσότερες πληροφορίες.

*E – Οι δοκιμές έγιναν με Toyota Prius. Σε σύγκριση με καύσιμα χαμηλότερων οκτανίων. Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, την ηλικία του οχήματος, την κατάσταση του οχήματος και τον τρόπο οδήγησης. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Δείτε [εισαγάγετε URL] για περισσότερες πληροφορίες.

*F - Σε σύγκριση με το τυπικό καύσιμο Shell. Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, την κατάσταση του οχήματος και το στυλ οδήγησης. Ισχύει για τυπικές συνθήκες δρόμου [ή οδήγησης] και δεν περιλαμβάνει ακραίες συνθήκες οδήγησης ή κλιματικές συνθήκες. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Δείτε [εισαγάγετε URL] για περισσότερες πληροφορίες.

*G - Βοηθά στην προστασία του συστήματος EGR από τη συσσώρευση επικαθήσεων. Με βάση ιδιόκτητες μεθόδους της Shell. Τα πραγματικά αποτελέσματα και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, την κατάσταση του οχήματος και το στυλ οδήγησης. Δεν παρέχονται εγγυήσεις. Δείτε [εισαγάγετε URL] για περισσότερες πληροφορίες.

 

}