Ιδιώτες

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η Coral σας ζεσταίνει και φέτος το χειμώνα με σημαντικά οφέλη και προνόμια!

Ζεσταθείτε με πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell διασφαλίζοντας:

  • Συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο 
  • Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού 
  • Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών allSmart
  • Επαρκές δίκτυο παράδοσης​

Για παραγγελίες καθώς και για να πληροφορηθείτε την τιμή αγοράς ανά νομό, τους τρόπους πληρωμής και τα οφέλη από αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell, πατήστε εδώ

Ηλεκτρονικό σύστημα Smart Ring

Για τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης, η Coral θέλοντας πάντα να είναι κοντά στους καταναλωτές και στις ανάγκες τους, παρέχει τώρα τη δυνατότητα ηλεκτρονικού συστήματος Smart Ring κατά τη διάρκεια της παράδοσης/ παραλαβής του πετρελαίου
Απλή τοποθέτηση

Απλή τοποθέτηση

Παρέχεται η δυνατότητα διακριτικής προσάρτησης ενός ελαστικού δακτυλίου (πηνίου) στο στόμιο της δεξαμενής. Η τοποθέτηση είναι συνήθως απλή και σύντομη χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση με ηλεκτρικό κύκλωμα.

 

Λειτουργία συστήματος Smart Ring

Λειτουργία συστήματος Smart Ring

Ο ειδικός αυτός δακτύλιος και η διαδικασία ανεφοδιασμού μέσω του ειδικού αυτού δακτυλίου είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει τυχόν ποσοτικές αποκλίσεις μεταξύ της παραγγελίας και της πραγματικής ποσότητας που τιμολογήθηκε. Ο δακτύλιος εμπεριέχει τα στοιχεία του πελάτη και η διαδικασία ροής του καυσίμου από το βυτίο προς τη δεξαμενή είναι δυνατή μόνο όταν το ακροσωλήνιο ανεφοδιασμού βρίσκεται εντός του στομίου της δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο δακτύλιος.

Αυτόματη τιμολόγηση

Αυτόματη τιμολόγηση

Μετά το τέλος του ανεφοδιασμού, εκδίδεται αυτόματα, χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα, μηχανογραφημένο παραστατικό στο οποίο αναγράφεται η ποσότητα που καταγράφηκε στο μετρητή του βυτίου και τιμολογήθηκε.

Ηλεκτρονικός Ποσοτικός Έλεγχος (Smart Ring) Ηλεκτρονικός Ποσοτικός Έλεγχος (Smart Ring)

Πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών

Πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών

Καλέστε στο 18330 και εάν είστε κάτοχος της κάρτας allSmart , έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε αποκτώντας πλούσια δώρα από τον ετήσιο κατάλογο του allSmart  

Ανεφοδιαστείτε με πετρέλαιο θέρμανσης


απο τα πρατήρια Shell και κερδίσετε πόντους με την κάρτα σας allSmart!


Πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών

Επίδομα θέρμανσης

H CORAL, στην προσπάθεια να διευκολύνει τους πελάτες της να βρουν πληροφορίες για το επίδομα θέρμανσης, παραθέτει την σχετική νομοθεσία κι έναν εύκολο οδηγό πλοήγησης στο Taxisnet (επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών), προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το δικαιούνται και με ποιο τρόπο μπορούν να το εισπράξουν.

Επικοινωνία & Ανεφοδιασμός

Για παραγγελίες καθώς και για να πληροφορηθείτε την τιμή αγοράς ανά νομό, τους τρόπους πληρωμής και τα οφέλη από την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή πατήστε εδώ.

Πανελλαδικό τηλέφωνο παραγγελιών :

18330*

*Aστική χρέωση για κλήσεις από σταθερό δίκτυο ΟΤΕ. Για άλλα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του αντίστοιχου παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας


 

 

  

 

Επικοινωνία & Ανεφοδιασμός

Δυνατότητες πληρωμής:

με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα (VISA ή MASTERCARD, Diners, Yellow, Go4More, Alpha Bank) σε έως και 12 άτοκες δόσεις* και επιστροφή έως και 6%

με καταθεση μέσω RF κωδικού/ ΔΙΑΣ

Στον οδηγό με μετρητά

* Ισχύει για πιστωτικές και όχι για χρεωστικές κάρτες και για συναλλαγές από 250 ευρώ και άνω με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή από 301 ευρώ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες.

Η προσφορά για τις άτοκες δόσεις ισχύει σε όλες τις τράπεζες μέχρι τη λήξη της περιόδου θέρμανσης και δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε κάρτες εκδόσεως εξωτερικού.

Επίσης σας προσφέρουμε:

  •  Αυτόματη τιμολόγηση κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας (μόνο για τους κατόχους του Smart Ring).
  • Προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης.
  • Πόντους smart card (1 πόντο το λίτρο) στους κατόχους της κάρτας Smart.
}