Επιχειρήσεις

Άσφαλτος

Τα ασφαλτικά συνδετικά, κοινώς οι άσφαλτοι, είναι πρωταρχικής σημασίας υλικά σε ό,τι αφορά στην κατασκευή και συντήρηση υποδομών που εξυπηρετούν το ευρύ κοινό, όπως αυτοκινητόδρομοι, ποδηλατόδρομοι, δίκτυα σωληνογραμμών, διάδρομοι αεροδρομίων κλπ.

Στην Coral είμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε και να διαθέτουμε προς τους πελάτες μας αλλά και σε άλλους ενδιαφερόμενους φορείς τεχνικές λύσεις υψηλού επιπέδου που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Προϊόντα Ασφάλτου

Ο τομέας ασφάλτου της Coral Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και σε αγορές γειτονικών χωρών διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων που είτε είναι αμιγώς συνδετικά υλικά συμβατικού τύπου, π.χ. 50/70, 80/100 κλπ, είτε τροποποιημένα με πολυμερή -ή άλλου τύπου- πρόσμικτα είτε συνθετικά προοριζόμενα για παραγωγή έγχρωμων ασφαλτομιγμάτων είτε, τέλος, μονωτικά υλικά ασφαλτικής βάσης προοριζόμενα για πληθώρα χρήσεων, ιδανικά, δε, για εφαρμογές που αφορούν σε σφράγιση αρμών.


Η έναρξη λειτουργίας του Τομέα Ασφάλτου χρονολογείται από το 2003 όταν η εταιρεία εισήλθε στην εγχώρια αγορά με αντικείμενο τη μεταποίηση, διαμέσου τροποποίησης, βασικών ασφάλτων και, εν συνεχεία, τη διάθεση αυτών σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. 

Προϊόντα Ασφάλτου

Το 2006 εισήλθε και στην εμπορία συμβατικών τύπων ασφάλτων με αποτέλεσμα, σήμερα, το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο να συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον ολοκληρωμένων σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

  • Άσφαλτοι συμβατικού τύπου
  • Άσφαλτοι σκληρού τύπου
  • Τροποποιημένες άσφαλτοι οδοστρωσίας
  • Υλικά για παρασκευή έγχρωμων ασφαλτομιγμάτων
  • Μονωτικά υλικά
  • Aσφαλτικά γαλακτώματα

Έργα Αναφοράς

Έργα Αναφοράς

Ο τομέας ασφάλτου της Coral έχει καταφέρει να υλοποιήσει μία σειρά από σημαντικά έργα στην Ελλάδα.

Κάποια από τα έργα είναι η Γέφυρα Ρίου Αντιρίου (2004), ο οδικός άξονας ΠΑΘΕ / περιοχή Μαλακάσας, η Εγνατία Οδός / τμήμα Γρεβενά - κόμβος Σιάτιστας, το Αεροδρόμιο "Διαγόρας" Ρόδου και το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης αλλά και το Πολεμικό Αεροδρόμιο Αράξου. Επίσης οδικά έργα στον Δήμος Θεσσαλονίκης, τον οδικό άξονα ΠΑΘΕ / τμήμα Κλειδί Ημαθίας - αρχή Τεμπών, έναν έγχρωμο ποδηλατόδρομο στο Ηράκλειο Κρήτης και πλειάδα μικρότερων έργων στο δευτερεύων οδικό & επαρχιακό δίκτυο της χώρας.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες


λύσεις ασφάλτου που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες


Έργα Αναφοράς

Επικοινωνία

Για παραγγελίες και πληροφορίες

Τηλέφωνο: +30 210 9476511 - Φαξ: +30 210 9476120

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτ.-Παρ. 8:30-16:30

 

Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση παραγγελιών

Τηλέφωνο: +30 210 4091549

 

Για πληροφορίες σχετικά με τιμές, προϊόντα, θέματα Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος:

Τηλέφωνο: +30 210 9476243

[email protected]

Για πληροφορίες σχετικά με πληρωμές και εμβάσματα:

Τηλέφωνο: +30 210 9476537

 

}