Επιχειρήσεις

Coral Pass – Prepaid Card

Η Coral Pass Prepaid Card είναι μια εταιρική προπληρωμένη κάρτα καυσίμων που σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του κόστους καυσίμων / καταναλώσεων του εταιρικού σας στόλου.

  • Έλεγχο των καταναλώσεων του στόλου σας
  • Online Επαναφόρτιση – Σύστημα IRIS
  • Επιλογή Κατηγορίας Κάρτας βάσει Καυσίμου
  • Ευέλικτη Χρήση Κάρτας σε όποια και όσα οχήματα της εταιρείας επιθυμείτε
  • Online Διαχείριση των καρτών
  • Μηδενικά Έξοδα απόκτησης της κάρτας

Αίτηση

Η επαναφόρτιση πιο
γρήγορη τώρα!

  • Πλήρης Διαχείριση των καρτών του Στόλου
  • Ηλεκτρονική Επαναφόρτιση των καρτών
  • Σύνοψη Υπολοίπου
  • Έκδοση Εκκαθαριστικού

Online Portal

Σύνδεση

Δυνατότητα
Επιλογής
Κατηγορίας
Κάρτας
Καυσίμου

Σύνδεση


Κατηγορία 1

ΑΜΟΛΥΒΔΗ 95 FUELSAVE

 

Κατηγορία 2

 SHELL FUELSAVE DIESEL

Κατηγορία 3

ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ &
Επιπρόσθετες Υπηρεσίες / Προϊόντα

(Υπηρεσία Πλυσίματος, Λιπαντικά ΒΕ., Λιπαντικά ΠΕ., Λοιπά Λιπαντικά, Αντιψυκτικό, Ελαστικά Μπαταρίες, Αξεσουάρ Υπηρεσίες – επισκευές)

 

Κατηγορία 4

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Διαδικασία Απόκτησης Coral Pass Prepaid Card

740+ Δίκτυο Πρατηρίων

Coral προσφέροντας
αξιόπιστα προϊόντα και
υπηρεσίες με τo σήμα της
Shell

Απόκτησε την
προπληρωμένη
κάρτα Coral Pass
Prepaid Card τώρα!

Αίτηση

 

Coral Pass – Prepaid Card - Συχνές ερωτήσεις

Η Coral Pass Prepaid Card, αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο προπληρωμής που σας δίνει την δυνατότητα να αποφύγετε να δίνετε μετρητά, έχοντας έλεγχο και άμεση επίβλεψη όλων των συναλλαγών και καταναλώσεων καυσίμων των οχημάτων της επιχείρησής σας.

Χρειάζεται υπογραφή των Όρων Χρήσης, συμπλήρωση της Αίτησης Παραγγελίας και Κατάστασης Παραγγελίας καρτών με το αρχικό ποσό φόρτισης. Στην συνέχεια τα αποστέλλετε ηλεκτρονικά και σας γνωστοποιούμε τον Ειδικό Κωδικό Πληρωμής για την 1η φόρτιση. Οι κάρτες εκδίδονται και αποστέλλονται από εμάς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας.

Η Coral Pass Prepaid Card απευθύνεται σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που επιθυμούν να δίνουν στους οδηγούς και στα οχήματά τους ένα πιο εύκολο και ευέλικτο τρόπο συναλλαγής ενώ παράλληλα επιθυμούν να ελέγχουν τις καταναλώσεις του Στόλου τους. 

Η αρχική φόρτιση είναι μέρος της διαδικασίας απόκτησης μιας κάρτα καυσίμων Coral Pass Prepaid και γίνεται μόνο κατά την πρώτη φορά. Το ποσό της φόρτισης δεν αποτελεί τέλος χρήσης αλλά κατατίθεται στην κάρτα/ες την/τις οποίες τις παραλαμβάνεται ήδη φορτισμένες με το αρχικό ποσό φόρτισης που ορίσατε.

Όχι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος εγγραφής ή απόκτησης, ενώ η χρήση της κάρτας δεν φέρει καμία χρονικής δέσμευσης.

Οι κάρτες αποστέλλονται στη διεύθυνση που θα υποδείξετε και αποστέλλονται με έξοδα της Coral μέσω ταχυμεταφορέα.

Σε οποιοδήποτε από τα 740+ πρατήρια της Coral με το σήμα Shell ανά την Ελλάδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε όσες κάρτες χρειάζονται για το στόλο σας και τις ανάγκες σας και σε όποιο ποσό επιλέξετε.

Η κάθε κάρτα καλύπτει συγκεκριμένα προϊόντα μέσω της κατηγορίας αγοράς που επιλέγετε.

Μέσα από το https://customers.coralpassonline.gr/ στην επιλογή Κάρτες, Ηλεκτρονική Πληρωμή αναφέρονται αναλυτικά οι κάρτες σας και θα μπορέσετε να ορίσετε το ποσό της επαναφόρτισης. Επιλέγετε Ολοκλήρωση Φόρτισης και έπειτα μέσα από το σύστημα IRIS της τράπεζας Πειραιώς από τις 4 συστημικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Ελλάδος, Πειραιώς) ολοκληρώνεται τη διαδικασία.

H προπληρωμένη κάρτα είναι μια κάρτα ευέλικτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε όχημα και οδηγό αρκεί να εμπεριέχει το ποσό της συναλλαγής.

Η κατηγορία αγοράς μπορεί να αλλάξει σε κάθε κάρτα κατόπιν αιτήματος.

Για όσες κάρτες Coral Pass Prepaid εκδώσετε μπορείτε να έχετε ξεχωριστή κάρτα πόντων Smart Club.

Βάσει ελληνικής νομοθεσίας οποιαδήποτε συναλλαγή με καύσιμο φέρει παραστατικό από την αντλία. Ο χρήστης της κάρτας πρέπει πάντα να λαμβάνει από το πρατήριο κατά την συναλλαγή την απόδειξη λιανικής ή να ζητά μετατροπή αυτής σε τιμολόγιο.

Δεν υπάρχει καμία χρονική δέσμευση ως προς την κατανάλωση του ποσού ή του υπολοίπου της κάρτας.

Δεν υπάρχει κανένα κόστος επαναφόρτισης καθώς όλες οι συναλλαγές καλύπτονται από την CORAL A.E.

Αρχικώς θα πρέπει πάντα να είστε σίγουρος/η για το υπόλοιπο των καρτών σας, καθώς η παρακολούθησή του γίνεται μέσα στο Coral Pass Online https://customers.coralpassonline.gr/. Στην περίπτωση που το υπόλοιπο δεν επαρκεί για τη συναλλαγή τότε πρέπει να επαναφορτίσετε την κάρτα επί τόπου.

Ειδοποιείτε άμεσα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Coral AE μέσω email: [email protected] ή την απενεργοποιείτε εσείς άμεσα, μέσω του Coral Pass Online.

Σε αυτή την περίπτωση εξαντλείτε το ποσό που έχετε μέσα στην κάρτα ώστε να μηδενίσει και επικοινωνείτε με την Coral στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω email: [email protected] για να απενεργοποιήσουν τη/τις κάρτες σας.

}