Επιχειρήσεις

Βιομηχανικά Καύσιμα

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εμπιστευτείτε την Coral Α.Ε. και αξιοποιείστε στο έπακρο την αξιοπιστία, την ποιότητα και την οικονομία που τα καύσιμά μας σας δίνουν.

Η Coral A.E.  απευθύνεται στον ευρύτερο εμπορικό και βιομηχανικό τομέα, εντός αλλά και εκτός της ελληνικής επικράτειας, προσφέροντας άρτια προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας. Η τεχνικά άριστη υποδομή της Coral A.E.  σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και δίκτυα διανομής, η στρατηγική της παρουσία σε όλη τη χώρα και η υποστήριξη από ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Μεσογείου, εξασφαλίζει την έγκαιρη ανταπόκριση στις εφοδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. 

Η Coral A.E. αποτελεί την πρώτη επιλογή των εμπορικών και βιομηχανικών πελατών όταν πρόκειται για τις ανάγκες τους σε υγρά καύσιμα. Με συνέπεια, αξιοπιστία και ευκολία είναι πάντα κοντά τους, κατανοώντας την ανάγκη τους για απρόσκοπτη παραγωγική λειτουργία, εμπορική αποδοτικότητα και οικονομία.

 

Μερικά από τα σημεία υπεροχής της Coral είναι:

Η λειτουργική αποδοτικότητα, ευελιξία και ταχύτητα των σημείων φόρτωσης από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πανελλαδικά αλλά και από τα πολλαπλά σημεία φόρτωσης μέσω συνεργατών της εταιρείας εντός και εκτός επικράτειας.

Η ποσοτική και ποιοτική διασφάλιση των παραδιδόμενων προϊόντων και η ασφάλεια εκφόρτωσης μέσω ειδικών κανονισμών και ελέγχων.

Η προϊοντική αρτιότητα και διαφοροποίηση, συνδυάζοντας τη τεχνολογική υπεροχή της Shell με το σύγχρονο διυλιστήριο της Motor Oil. Η κεφαλαιακή επάρκεια μας είναι δεδομένη και ικανή να στηρίξει τους πιο μεγάλους και απαιτητικούς εμπορικούς καταναλωτές.

 

Κλάδος Μεταφορών και Κατασκευών

Ειδικότερα για τον κλάδο των μεταφορών και Κατασκευών, η Coral A.E.  κατανοώντας την ανάγκη για απρόσκοπτη, αξιόπιστη, γρήγορη και ποιοτική τροφοδοσία των κατά τόπους αμαξοστασίων και εργοταξίων, μπορεί να προσφέρει πολλαπλά σημεία εφοδιασμού και ικανό,  ιδιόκτητο και μισθωμένο, στόλο βυτιοφόρων, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα διακοπής τροφοδοσίας των σημείων λειτουργίας των πελατών της.

Επιπρόσθετα, η επιλογή των διαφοροποιημένων πετρελαίων κίνησης που η εταιρεία μας εμπορεύεται, προστατεύει τους κινητήρες και τα λοιπά μηχανικά μέρη των οχημάτων και εγγυάται την οικονομικότερη αλλά και ισχυρότερη λειτουργία τους.

Ακόμη, η Coral A.E., αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή πρατηρίων ιδιωτικής χρήσης, εφόσον αυτό επιτρέπεται από την σχετική Νομοθεσία και αποβαίνει οικονομικά συμφέρον για τον πελάτη του κλάδου.

Αποκτήστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη    Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλάδος Βιομηχανίας, Γενικού Εμπορίου & Τουρισμού

Ο κλάδος Βιομηχανίας και Γενικού Εμπορίου, διάγει συνθήκες έντονου ανταγωνισμού  που δημιουργούν την ανάγκη για τροφοδοσία υγρών καυσίμων με χαμηλό κόστος, συνέπεια, εγγύτητα και σιγουριά τροφοδοσίας, η δε διάρθρωση των αναγκών αυτών απαιτεί την δυνατότητα κάλυψης τους από την πλευρά του προμηθευτή ολιστικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον κλάδο του Τουρισμού, νευραλγικό αναπτυξιακό τομέα της χώρας που απαιτεί συνδυαστικής εξυπηρέτηση σε πολλαπλά σημεία ηπειρωτικής αλλά και νησιωτικής Ελλάδας.  

Τα πολλαπλά σημεία φόρτωσης, ο οικονομικά αποδοτικότερος ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων, η δυνατότητα εφοδιασμού μεγάλου μέρους την Νησιωτικής Ελλάδας, είτε μέσω παρουσίας ιδιόκτητων αποθηκευτικών σημείων είτε με ειδικά πλοία μεταφοράς βυτιοφόρων, αποτελούν απαραίτητα εφόδια της Coral A.E. για την τροφοδοσία πελατών του κλάδου.

Επωφεληθείτε από το ισχυρό δίκτυο της Coral ΑΕ  Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλάδος Εμπόρων Θέρμανσης και ελεύθερων πρατηρίων υγρών καυσίμων

Η εταιρεία μας παραδοσιακά στηρίζει την οικιακή κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μέσω της χονδρικής τροφοδοσίας δικτύου έμπιστων εμπόρων πετρελαίου θέρμανσης με αποθηκευτικό χώρο πανελλαδικά.

Με εξειδικευμένο προσωπικό πάνω σε αυτή την εμπορική δραστηριότητα, βαθιά γνώση της οικιακής αγοράς και της νομοθεσίας σχετικά με την εμπορία του πετρελαίου θέρμανσης, η Coral A.E. είναι δίπλα σας για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να λειτουργήσει αποδοτικότερα και απρόσκοπτα, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σχετικά με τη διανομή οικιακής θέρμανσης.

Παράλληλα η Coral A.E. εκμεταλλευόμενη την γεωγραφική γειτνίαση της χώρας μας, τη θέση της στη Βαλκανική χερσόνησο και τις εγκαταστάσεις της στη Β. Ελλάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες εφοδιασμού εμπόρων υγρών καυσίμων γειτονικών χωρών, εξάγοντας τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της.  

 

Ενδιαφέρεστε για πετρέλαιο θέρμανσης;   Επικοινωνήστε μαζί μας

Προϊόντα και υπηρεσίες

Καύσιμα απλής τεχνολογίας

  • Συμβατικό πετρέλαιο κίνησης σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές.
  • Μαζούτ ΧΘ ΝΟ1, 180cSt
  • Βενζίνη Αμόλυβδη χωρίς πρόσθετα
  • Πετρέλαιο Θέρμανσης

Καύσιμα σύνθετης τεχνολογίας

Υπηρεσίες για τους εμπορικούς πελάτες της Coral A.E.

  • Ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών

Η διαθεσιμότητα των ανωτέρω θα πρέπει πάντοτε να ελέγχεται με την εταιρεία Coral A.E. 

Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί στο 210 9476511, Κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Εμπορικών πελατών της εταιρείας.

Ενδιαφέρεστε για τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες της Coral ΑΕ.;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κάποιος από το εξειδεκευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να συζητήσετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

}