Επιχειρήσεις

Ναυτιλιακά καύσιμα

O στρατηγικός συνεργάτης για ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις που συνδυάζουν πλήρη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων και τεχνικών υπηρεσιών.

Η Coral Products & Trading, θυγατρική της Coral Α.Ε., προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν πλήρη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων και τεχνικών υπηρεσιών για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών στον ναυτιλιακό κλάδο. Προσφέρουμε πληθώρα προϊόντων, από καύσιμα μέχρι και λιπαντικά. Η βαθιά γνώση και τεχνογνωσία στον ναυτιλιακό κλάδο επιτρέπει στο έμπειρο προσωπικό μας να σας παρέχει τη σιγουριά ότι συνεργάζεστε με έναν αξιόπιστο προμηθευτή, ο οποίος συνεισφέρει στην αναβάθμιση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων.

Οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε προσπάθειάς μας. Η δέσμευσή μας είναι να χτίζουμε στρατηγικές συνεργασίες με τους πελάτες μας, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα των δραστηριοτήτων τους. Δημιουργούμε επιχειρησιακή υπεροχή στην αλυσίδα εφοδιασμού, που διασφαλίζεται από το δίκτυο των τερματικών σταθμών μας και το διυλιστήριο της Motor Oil.

Ναυτιλιακά καύσιμα & λιπαντικά Coral

 

Η Coral αποτελεί έναν προμηθευτή ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων σας.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Coral περιλαμβάνει μια σειρά από καύσιμα υψηλής και χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (μαζούτ ναυτιλίας 180 cSt, 380 cSt, 500+ cSt) και πετρέλαιο ναυτιλίας με περιεκτικότητα σε θείο μέχρι 0,1%, σε πλήρη συμμόρφωση με πρότυπα που έχουν οριστεί από οργανισμούς όπως οι ASTM και ISO. Η Coral Marine, υποστηριζόμενη από το διυλιστήριο της Motor Oil Ελλάς, παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, αξιόπιστης τροφοδοσίας και επιχειρησιακής αρτιότητας σε ολόκληρη τη διαδικασία ανεφοδιασμού καυσίμων.

Με πάγια δέσμευσή της την παροχή υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, η Coral Marine εισάγει στη Μεσόγειο Θάλασσα καύσιμα υψηλής πυκνότητας και υψηλού ιξώδους, παρέχοντας μαζούτ ναυτιλίας 500+ cSt στο λιμάνι του Πειραιά.

 

 

Το ναυτιλιακό δίκτυο της Coral

Η Coral επενδύει στις υποδομές εφοδιασμού για να παρέχει προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτουμε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων με χωρητικότητα 120.000 m3 στην περιοχή του Περάματος, στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, με πλατφόρμα ανεφοδιασμού καυσίμων εντός του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ).

Με άξονα την προώθηση της καινοτομίας, η Coral Marine είναι ο πρώτος προμηθευτής καυσίμου μεγάλων πλοίων στη Μεσόγειο που πραγματοποιεί εφοδιασμό καυσίμου με εφοδιαστικά πλοία εξοπλισμένα με σύστημα μέτρησης ροής μάζας (MFMS) που έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο φορέα.

Το MFMS αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τις ναυτιλιακές δραστηριότητες. Η χρήση του MFMS αυξάνει την παραγωγικότητα, καθώς:

  • βελτιώνει την αρτιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μετρήσεων της ποσότητας του καυσίμου, μετριάζοντας τα σφάλματα του ανθρώπινου παράγοντα,
  • μειώνει την αβεβαιότητα σχετικά με την πυκνότητα, τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες, όπως η γεωμετρία της δεξαμενής,
  • μειώνει σημαντικά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης.

 

Επιπλέον, το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης που έχει εγκατασταθεί στις φορτηγίδες μας προσφέρει διαδικτυακή απομακρυσμένη εποπτεία της παράδοσης, διαθέσιμη στους πελάτες μέσω διαδικτυακής πρόσβασης, αυξάνοντας έτσι τη διαφάνεια καθόλη τη διαδικασία της παράδοσης.

Επικοινωνία

Για πληροφορίες

Τηλέφωνο:+30 210 9476575 - Fax : +30 210 9476600 & +30 210 9476601     

[email protected] 

Ωράριο: 

Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 – 17.00 (τοπική ώρα Ελλάδος)

Σάββατο – Κυριακή & Επίσημες Αργίες: Κλειστά

}