Επιχειρήσεις

Κάρτες Καυσίμων

Αποκτήστε εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση του στόλου των αυτοκινήτων σας με κάρτες καυσίμου Coral Pass & euroShell

Coral Pass & euroShell

Coral Pass & euroShell

Οι κάρτες καυσίμων Coral Pass & euroShell αποτελούν μοναδικό εργαλείο διαχείρισης καυσίμων για περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα με στόλο οχημάτων και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία με νέα, εύχρηστα εργαλεία και υπηρεσίες.

Πρόκειται για προϊόντα νέας γενιάς. Η εμπειρία και η μεθοδικότητα των ανθρώπων της κάρτας καυσίμων συνεργάστηκαν και δημιούργησαν προϊόντα μοναδικά, εύχρηστα και αποτελεσματικά στην καθημερινή κάλυψη των αναγκών σας.

Για να έχετε άμεσα πληροφορίες σχετικά με την κάρτα Coral Pass Εθνικό Δίκτυο, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ

Για να έχετε άμεσα πληροφορίες σχετικά με την κάρτα euroShell Διεθνές Δίκτυο, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ 

Προϊόντα νέας γενιάς


Μοναδικό εργαλείο διαχείρισης καυσίμων


για περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα

Coral Pass & euroShell

Coral Pass Εθνικό Δίκτυο

 

 

Η κάρτα στόλου Coral Pass σχεδιάστηκε με γνώμονα την υποστήριξη των επιχειρήσεων στη διαχείριση με ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία, των Μεταφορικών Εξόδων. Πρόκειται για ένα πλήρες διαχειριστικό εργαλείο στηριζόμενο σε ενιαίο μηχανισμό πληρωμής. Παρέχει δηλαδή τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου για όλες τις δαπάνες που σχετίζονται με τις οδικές μεταφορές μιας επιχείρησης.

Η Coral A.E κατέχει ηγετική θέση στην αγορά καρτών στόλου έχοντας άνω των 80.000 κατόχους καρτών, άνω των 3.000 εταιρικών πελατών και συνεργασία με >50% των μεγαλύτερων εταιρειών της ελληνικής αγοράς. 

Μάθε περισσότερα για το τι προσφέρει η Coral Pass

euroShell Europe Διεθνές Δίκτυο

Εταιρείες / πελάτες που κινούνται στην Ευρώπη, όπως international μεταφορικές εταιρείες, μέσω της κάρτας στόλου euroShell έχουν τη δυνατότητα εφοδιασμού καυσίμων σε πρατήρια Shell αλλά και συνεργαζόμενα, πληρωμής εξόδων που αφορούν τις μεταφορές, κάλυψη για οδική βοήθεια καθώς και υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ.

Μάθε περισσότερα για τη κάρτα Euroshell στην Ευρώπη

Δίκτυο Εξυπηρέτησης (Εθνικό Δίκτυο)

Δίκτυο Εξυπηρέτησης (Εθνικό Δίκτυο)

Οι κάρτες καυσίμων της Coral Α.Ε., Coral Pass και euroShell, είναι αποδεκτές σε περισσότερα από 680 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα. Τα πρατήρια εμφανίζονται στη φόρμα αναζήτησης πρατηρίων, με επιλογή του κριτηρίου «Κάρτες Καυσίμων».

Για σύνδεση με τη φόρμα αναζήτησης πρατηρίων, πατήστε εδώ.

Οι κάρτες καυσίμων Coral Pass και euroShell


είναι αποδεκτές σε περισσότερα από 680 πρατήρια


σε όλη την Ελλάδα

Δίκτυο Εξυπηρέτησης (Εθνικό Δίκτυο)

Επικοινωνία & Εξυπηρέτηση

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες καυσίμων Coral Pass και euroShell, καθώς επίσης και για τους όρους χρήσης τους, μπορούν να δοθούν από τους εκπροσώπους του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο

210 9476519

ή μέσω fax στο

210 9476601.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώστε ηλεκτρονικά τις σχετική φόρμα/αίτηση επικοινωνίας για Coral Pass ή euroShell πατώντας εδώ.

Στα «Σχόλια», συμπληρώστε την κάρτα για την οποία ενδιαφέρεστε, υπεύθυνο επικοινωνίας και e-mail καθώς επίσης και είδος και πλήθος οχημάτων

}